Cristina Pedroche presenta les campanades amb un sorprenent 'look' de sirena

La col·laboradora de 'Zapeando' també es va encarregar de la retransmissió a les Canàries i, per fer-ho, va escollir un vestit del dissenyador Andrés Acosta
Cristina Pedroche va lluir dos vestits diferents durant la retransmissió de les campanades a Antena 3 | Antena 3

 

Cristina Pedroche va tornar a fer-ho i, altra vegada, va servir-se de Les Campanades per lluir un vestit d'allò més atrevit. Després de mesos d'espera i d'especulacions, la de Vallecas va mostrar-se orgullosa el seu doble 'look' davant de milers d'espanyols. La sorpresa, però, va anar més enllà quan Pedroche va aparèixer en escena amb dos vestits. 

La sorpresa d'Antena 3: Cristina Pedroche lluïx dos vestits 

Aquest any, el vestit que duria Pedroche no va ser l'única sorpresa. Antena 3 havia anunciat als quatre vents que també hi hauria campanades per als canaris. El fet que les campanades es retransmeteren dos vegades no va suposar cap impediment per a la vallecana. La jove ens va sorprendre amb dos vestits diferents, cosa que l'audiència no s'esperava.

Cristina, una sirena a Madrid

Mentre que l'estilisme que duia per retransmetre les campanades per a la península era considerat vulgar i fora de context, l'altre va ser aplaudit per milers de canaris i va deixar en segon pla el seu company, Alberto Chicote. El dissenyador canari, Andrés Acosta, va crear un vestit de tall asimètric de color blau verdós, amb molta pedreria (col·locada a mà), amb el qual pretenia imitar les escates dels peixos. A més, hi afegia xicotetes obertures 'cut out' que restaven formalitat al vestit i deixaven veure el costat més 'sexy' de la col·laboradora de 'Zapeando'. El canari es va inspirar en dissenys de Dior o Jean Paul Gaultier a l'hora de crear aquest espectacular vestit.

Cristina Pedroche va deixar en segon pla els seus companys, Alberto Chicote i Brays Efe | Antena 3

 

Sens dubte, Cristina Pedroche va tenir en compte tots els detalls i no va dubtar a desfer-se el monyo per sorprendre amb una cabellera efecte banyat que deixava el seu rostre al descobert. El canvi es va notar tant que els seus companys, Brays Efe i Alberto Chicote, no van dubtar a ressaltar la perspicàcia de la col·laboradora en canviar-se en tan poc temps. La coneguda presentadora va agrair la feina al jove canari: «Gràcies per fer màgia i convertir-me en tota una sirena».

El biquini, un 'look' menys aplaudit

Mentre l'audiència canària aplaudia el model creat per Andrés Acosta, el seu primer vestit va rebre tot tipus de crítiques. Pedroche es va presentar a la Puerta del Sol tota engalanada amb un biquini de detalls florals de color violeta i amb un estil del tot hawaià. El model va ser dissenyat per Marta Rota i semblava un disseny d'Yves Saint Laurent de 1999. Encara que ella va declarar que se sentia com una «fada del bosc», la veritat és que per a molts va ser un simple model vulgar, gens idonis per a la data ni per al moment.

El primer vestit que va lluir Cristina Pedroche ha rebut crítiques de tot tipus | Instagram @cristipedroche

 

Per una bona causa

La de Vallecas va aprofitar el moment per intentar donar un missatge i conscienciar sobre la importància de cuidar el nostre planeta. Per fer-ho, Pedroche es va posar unes sandàlies de taló elaborades amb vidre reciclat. Finalment, Pedroche es va convertir en 'trending topic' però no per la seua consciència ecològica, sinó per les crítiques de milers d'usuaris després de veure el vestit que va escollir la col·laboradora.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La duríssima acusació de Mónica Hoyos sobre el passat de Miriam Saavedra" "Isabel Pantoja podria formar part del jurat d'un famosíssim talent show de Telecinco"