ÚLTIMA HORA

🔴 CORONAVIRUS: 899 casos en 144 localitats valencianes en només tres dies

Dinio es posa pèl per segona volta, després d'un primer intent fallit

L'exconcursant de 'GH VIP' vol arreglar una primera intervenció capil·lar que es va realitzar en Istambul amb molts mals resultats
Dinio | Telecinco

Ara fa un any, Dinio es va sotmetre a una intervenció quirúrgica en Turquia per tal de solucionar els seus problemes de calvície, realitzant-se un empelt capil·lar. L’aventura turca, va acabar amb un resultat desastrós per l’exconcursant de ‘GH VIP’, que va assegurar que havia viscut un autèntic malson, i que a més s’havia quedat amb la part posterior del cap amb un molt mal resultat: «pareixia que m’havia mossegat un cavall», va assegurar en eixe moment.

 

Dinio se sotmet de nou a una intervenció capil·lar

Després d'eixir de ‘GH VIP’ i disposat a arreglar esta situació, Dinio s’ha sotmès fa poc a un nou empelt capil·lar per solucionar el desastre de l’anterior;  i per sort, aquesta volta no ho ha fet en una clínica il·legal de Turquia, sinó en Espanya i de la mà de Clíniques Livet.

Els resultats els vam poder veure en l’última aparició televisiva de Dinio en el debat dels diumenges de ‘GH VIP’, on va aparèixer amb el cap completament rapat per la citada intervenció quirúrgica. 

 

Un pas que no ha dubtat en tornar a donar per posar el punt final este incident, i del que no s’ha volgut amagar, ja que durant el seu dia ja va assegurar que no estava gens conforme amb els resultats i que quan poguera tornaria a passar pel quiròfan, tal i com ha acabat fent.

També pots llegir..

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una suplantació en Instagram deixa al descobert les intimitats de molts famosos" "El pare de Chenoa critica a la seua filla pel seu casament"