Una suplantació en Instagram deixa al descobert les intimitats de molts famosos

Entre els afectats es troben Alejandro Albalá i Suso Álvarez, però el nom més sonat ha sigut el de l'actor Miguel Ángel Silvestre
Miguel Ángel Silvestre | Agencies

Les xarxes socials no parlen d'una altra cosa. Este dimarts tots ens despertàvem amb l'aparició del Cas Cantora. Pel nom, pareix que tot aniria encaminat cap a la família Pantoja, però no té res a vore. Este te com a protagonista un compte d'Instagram anomenat 'Cantora' que es feia passar per una model russa i que a través de diferents fotografies i vídeos es posava en contacte amb diferents personalitats espanyoles amb la intenció de conquistar-los i emprendre una relació afectiva amb ells, que per descomptat, mai s'acabava duent a terme.

Molts famosos afectats

Entre els afectats es troben Alejandro Albalá i Suso Álvarez, però el nom més sonat ha sigut el de l'actor Miguel Ángel Silvestre, que fins i tot, acaba enviant missatges de veu al fals perfil, on amb una veu molt sensual, convida a la model a menjar uns gelats junts, afegint «em prenc molt seriosament el menjar gelats», un clar eufemisme de caràcter sexual, referint-se constantment als gelats. Este missatge ha començat a córrer com la pólvora i fins i tot el mateix actor ha fet broma a les xarxes afirmant «Per una volta que lligue amb una model russa és un fake».

El principal sospitós

Qui s'amaga darrere d'este perfil fals? Totes les pistes apunten cap a Isma, un jove que a més, és el millor amic de la filla de Belén Esteban. El seu nom ha saltat a la llum perquè en diverses ocasions ha manifestat en les xarxes que ell és 'cantora'. Diversos mitjans han contactat amb ell i el protagonista ha negat ser la persona que es troba darrere d'este cas. 'Cantora' ha desaparegut de les xarxes, després de què diferents persones, les quals feia partíceps de les converses que mantenia amb els famosos, l'avisaren de què l'anaven a destapar. També se sumen altres noms i converses amb altres personalitats mediàtiques com la cantant Rosalía.

També pots llegir..

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El pare de Chenoa critica a la seua filla pel seu casament" "L'atac d'Alba Carrillo a Antonio David Flores en 'GH VIP'"