Dures paraules de Jorge Javier a Eva González en directe

S'ha tornat a declarar obertament antitaurí
Jorge Javier s'ha declarat obertament antitaurí | València Diari

Mediaset està a punt d'arrancar un dels seus 'realities' estrella i va fent públics amb comptagotes els seus concursants. L'última aposta de Telecinco per a 'Supervivientes 2020' que ha eixit a la llum és el torero andalús Antonio Pavón. Els companys de 'Sálvame', en honor al nou concursant, han improvisat una plaça de bous per parlar-ne. Però el rei del programa no n'ha disfrutat gens.

Jorge Javier Vázquez s'ha declarat sempre i obertament antitaurí. I l'escenari amb el que havia de presentar el programa el portava una volta més a posar-se seriós contra la tauromàquia. Les seues paraules són dards cap a figures com Eva González, casada amb Cayetano Rivera, torero de professió.

Es torna a declarar obertament antitaurí

«El meu més absolut rebuig al món dels bous. Ja està bé. Ha sigut objecte d'inspiració d'obres d'art, pintures, novel·les i poesies, però crec que el sacrifici animal, la relació de l'ésser humà amb el món animal ha canviat», reflexionava en veu alta l'estrella de Telecinco.

Però el director havia optat per aquell escenari i havia d'aguantar-se. Això sí, sense callar: «Este país faria un pas endavant molt important si es desterraren, per si, els bous en Espanya». Jorge Javier demostrava una volta més estar totalment en contra de la pràctica, tan estimada per als qui la consideren cultura espanyola i tan repudiada pels defensors dels animals. «Tant de bo arribe el dia en què les places de bous d'este país només servisquen per a fer concerts», ha conclòs el presentador. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gonzalo, de ‘La isla de las tentaciones’, totalment destrossat sis mesos després" "La reacció d'Adara en saber que sa mare anirà a ‘Supervivientes’"