La reacció d'Adara en saber que sa mare anirà a ‘Supervivientes’

Elena Rodríguez es vorà les cares amb el seu exgendre, Hugo Sierra
Adara li ha desitjat molta sort a sa mare | Mediaset

'Supervivientes' ja té data d'inici i, amb ella, han arribat els últims noms dels participants que un any més viatjaran fins a Hondures per a participar en un concurs que els canviarà la vida.

Una de les sorpreses més inesperades d'enguany ha sigut la de la participació d'Elena Rodríguez, mare d'Adara. La guanyadora de 'GH Vip 7', no ha dubtat en mostrar el seu suport a sa mare que, cal recordar, ha sigut l'encarregada de defensar-la durant la seua participació en el programa del que va eixir com a gran guanyadora.

Adara creu que sa mare necessitarà molta sort

En este sentit, Elena ha decidit este dijous publicar un vídeo en les seues xarxes socials, en el que explica que té moltes ganes de començar esta nova aventura i que espera poder fer-ho el millor possible. Davant d'esta publicació, Adara no ha dubtat en cap moment i ha comentat el vídeo de sa mare desitjant-li molta sort, ja que, segons ella, la necessitarà.

A voltes, sobren les paraules i tots aquells que coneguen la història d'Adara saben que l'exconcursant de 'GH Vip 7' li desitja sort a sa mare perquè sap que haurà de conviure amb el que fins ara era el seu gendre. Hugo Sierra, ex d'Adara i pare del seu fill Martín, també ha sigut un dels fitxatges estrella d'esta edició que, una volta més donarà molt a parlar. Per la seua banda, Adara està desitjant retrobar-se este pròxim diumenge amb qui és el seu nou amor: Gianmarco.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La ‘bomba’ de Belén Esteban que podria molestar a la seua filla" "La polèmica reacció de Kiko Rivera després de la mort de la seua sogra"