Enrique Ponce i Paloma Cuevas ja tenen data pel seu divorci

Ana Soria és una de les protagonistes d'esta història
Enrique Ponce i Paloma Cuevas ja saben quan es divorciaran | València Diari

Una de les notícies més sonades d'este estiu és la separació d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas i el nou romanç del torero amb Ana Soria.

L'exparella va fer pública la notícia el passat 11 de juliol a través d'un comunicat en el que deien el següent: «Veient la repercussió mediàtica que estem tenint en els últims dies, volem manifestar que ens trobem en tràmits de separació».

El torero ja té plans de futur amb Ana Soria

Des de què es va conéixer la separació del matrimoni, Enrique i la seua nova parella no han parat de fer manifestacions públiques del seu amor i, fins i tot, segons han informat fonts pròximes a ells tenen plans d'anar a viure junts una volta acabe l'època estival. Alguns també han informat que tenen previst passar per l'altar l'any que ve.

El divorci ja tindria data segons ha informat Jesús Manuel Ruiz. El periodista ha publicat en 'Esdiario' que serà durant el setembre que ve quan el torero i la seua exparella firmen els papers que anul·laran el seu matrimoni en el despatx d'advocats Garrigues Advocats.

A pesar d'haver optat per l'elecció d'un dels bufets més prestigiosos de la ciutat, Enrique i Paloma han volgut fer tots els tràmits a través d'un sol advocat per a representar-los als dos, convençuts que no hi haurà cap problema i que arribaran a un acord mutu.

Al principi seria una diligència molt ràpida que se solucionaria en unes poques setmanes. Segons 'Esdiario', el divorci entre Paloma Cuevas i Enrique Ponce també acabarà amb la dissolució de guanys d'un gran patrimoni.

Ella es quedarà amb la casa a on residia la parella en ple centre de Madrid, mentres que el torero obtindrà la casa que estaven construint en La Finca, una urbanització de luxe.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Telecinco està a punt de despedir Makoke per un fet imperdonable" "Les greus acusacions de la valenciana Dakota després de passar dos nits en presó"