Bota l'escàndol pel preu que han pagat Diego Matamoros i Carla Barber per un sopar

La parella ha acudit a sopar al restaurant Aponiente del xef Ángel León, segons ha confirmat 'Jaleos'
La parella ha acudit a sopar al restaurant Aponiente del xef Ángel León, segons ha confirmat 'Jaleos' | Twitter (@lecturas)

Diego Matamoros i Carla Barber estan acostumats a disfrutar les coses al màxim. El seu elevat poder adquisitiu — ella és doctora i ell empresari — els permet portar una vida més que acomodada. 

A través de les seues publicacions en Instagram hem pogut vore a la parella viatjant per llocs paradisíacs i donant-se algun capritx de luxe. L'últim ha sigut un menjar de gal·la en el prestigiós restaurant Aponiente del xef Ángel León, amb tres estrelles Michelin

Segons ha desvelat la revista 'Jaleos', la doctora i el fill de Kiko Matamoros van acudir a un establiment el passat dissabte 10 d'octubre. 

El preu del luxós dinar de Carla Barber i Diego Matamoros

La parella no es va voler perdre els deliciosos plats que oferix el restaurant gadità, a pesar que l'elevat preu que van haver de pagar per l'exquisida menjada.

Els testimonis expliquen a 'Jaleos' que Carla Barber i Diego Matamoros van arribar al restaurant cap a les 14:30 hores, sense cridar gens l'atenció i amb un look informal. La parella va optar per disfrutar del menú del dia, format per cinc aperitius, 12 plats i dues postres. 

Els exquisits i originals plats elaborats en la seua gran majoria a base de productes frescs del mar configuren un luxós menú que es pot degustar per 215 euros. I si al menjar li afegixes el maridatge de vins propis de la terra, el seu cost augmenta en 100 euros. 

D'esta forma, la factura final que va pagar la parella pel dinar va ascendir a la desorbitada xifra de 630 euros. Una quantitat que amb tota seguretat van pagar de bon gust, ja que es tracta d'una experiència que Carla BarberDiego Matamoros volien viure des de fa mesos. 

La metgessa estètica havia anunciat el passat 22 d'agost que tenien la intenció d'anar a l'Aponiente, inclús ja tenien feta la reserva i van arribar a anar al local. Tot i això, a les portes del restaurant els hi van cancel·lar el sopar després de detectar un cas positiu entre els treballadors de l'establiment.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fani afona a Christofer en confessar el que més li agrada de Rubén" "Una nova parella de 'La isla' podria haver acabat la relació"