L'estratègia de Susana i Gonzalo en ‘La isla de las tentaciones’

La parella ha protagonitzat el moment més dramàtic de la final del ‘reality’
Susana i Gonzalo haurien posat fi a la seua relació abans d'entrar en el programa | Telecinco

La final de 'La isla de las tentaciones' no ha decebut als espectadors. El dramatisme estava assegurat, però la sorpresa ha sigut el retrobament de Susana i Gonzalo, una de les parelles més segures de la seua relació al principi del 'reality'. 

Després de sis anys de relació, Susana posava fi davant de tota Espanya, a pesar de què no hi ha hagut cap infidelitat pel mig durant el transcurs del programa, a on cap dels dos ha caigut finalment en la temptació. No ha calgut, perquè els motius de la més dolorosa i inesperada ruptura són uns altres: Susana no està enamorada de Gonzalo. Ho deixava entrevore, assegurant que en cap moment havia sentit gelosia veent imàtgens del seu nóvio amb la seua gran temptadora, Katerina.

Muntatge? Tota la veritat

Gonzalo començava la foguera final de confrontació convençut de què se n'aniria de la mà de la seua Susana, però la seua idea distava molt de la realitat que acabaria vivint: se n'anava sol i desolat, entre llàgrimes. Susana assegurava haver perdut la il·lusió i explicava que el 'reality' no l'havia ajudat a recuperar l'emoció entre els dos. I la notícia arribava a Gonzalo com una gerra d'aigua freda, que no podia esperar-se. 

Però, com han pogut canviar tant els sentiments de Susana en tan poc de temps? Els espectadors es feien esta  pregunta i ara Desireé Rodríguez, excompanya de la parella en 'Gran Hermano', els trau de dubtes. És qui ha posat en entredit les intencions reals de seguir junts de Gonzalo i Susana. 

Segons el testimoni explicat en 'Socialité', la parella hauria ideat una estratègia per a participar en 'La isla', tot i estar ja separats abans de començar el programa. Haurien posat fi a la relació per «les mil voltes» que Gonzalo li hauria «posat les banyes» a Susana, però els dos haurien optat pel muntatge i haurien allargat un poc més la història. Per què?

«Molts interessos econòmics pel mig»

Segons Desirée, les infidelitats i continues discussions i traïcions haurien sigut constants en la relació, motiu pel que ho haurien volgut deixar en diferents ocasions, inclosa la definitiva, abans de viatjar a República Dominicana. Decidien, per tant, participar en el joc com a parella. Segons la testimoni, perquè existirien «molts interessos econòmics pel mig», que haurien portat la parella a aguantar un poc més i poder protagonitzar un dels 'realities' més exitosos de Mediaset, amb el que han posat punt final al seu amor.

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La veritat davant de la possible baixa de Rocío Flores en 'Supervivientes'" "L'exmarit de Belén Esteban, Fran Álvarez, ha mort"