Crítiques per a la segona temporada de 'La isla de las tentaciones'

El públic no està content amb la segona part del programa
Les cinc parelles concursants de 'La isla de las tentaciones' | TELECINCO

‘La isla de las tentaciones’ s’ha convertit en el programa estrella de Telecinco. Si bé les crítiques i la mala reputació van acabar enfonsant ‘Gran Hermano’, pareix que la cadena no tindrà problema per a recuperar les bones dades d’audiència.

Més de tres milions d’espectadors es reunixen cada dia per a seguir les aventures, amistats i nous amors de ‘La isla’, i és per això que Mediaset ha decidit renovar el ‘reality’ per a una segona temporada, i estan començant els càstings de noves parelles.

Indignació amb el càsting de la nova temporada 

Precisament el problema per a alguns espectadors ha eixit a l’hora de fer el càsting. El director de Mediaset, Juan Ramón Gonzalo, va plantejar fa unes setmanes que la pròxima edició del programa podria plantejar-se amb parelles del mateix sexe. Internet es va tirar ràpidament a la proposta, començant a fantasiejar amb les parelles homosexuals que voldrien vore rodejats de temptacions.

Però pareix que això s’ha quedat només en una idea. Quan es va anunciar el càsting per a la segona temporada, els espectadors es van sentir defraudats amb la descripció dels protagonistes que buscaven: parelles heterosexuals entre 25 i 35 anys, amb un mínim de sis mesos de relació i preferiblement que ja tinguen dubtes sobre el futur de la seua parella o que s'estiguen  plantejant si veritablement l’altra persona és l’amor de la seua vida.

D'eixa manera pareix que tampoc es podrà vore en esta pròxima temporada una illa a on temptacions i parelles són totes del mateix sexe. Tot i això, amb Telecinco i els seus programes tot pot passar i només el futur donarà la resposta final.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una concursant alacantina d'OT es queixa d'haver de parlar en castellà" "L'episodi de la vida de Fani que l'ha perseguit tota la vida"