L'episodi de la infància que ha marcat la vida de Fani, de la 'Isla de las Tentaciones'

El programa 'Socialité' ha fet un reportatge sobre la vida de la concursant
Fani va patir 'bulliyng' de xicoteta | Telecinco

Sense cap dubte, ara una de les protagonistes indiscutibles de la televisió és Fani. I és que ha despertat molt d'interès el fet que entrara en 'La isla de las tentaciones' amb parella, Christofer, i que, als pocs dies, li haja sigut  infidel amb un altre xic, Rubén.

Precisament per esta actualitat que ha cobrat, el programa 'Socialité' no ha dubtat en realitzar un reportatge a on ha intentat conéixer més a fons la vida d'esta dona. I el que ha conseguit descobrir és que la seua infància no ha sigut gens fàcil, ja que va ser víctima de bullying. En concret, els reporters d'este programa de Telecinco s'han traslladat fins al barri a on es va criar i allí han pogut parlar amb antics companys de col·legi, que han narrat el veritable calvari que va patir.

Fani va ser assetjada de xicoteta

D'eixa manera, un dels entrevistats ha explicat que «jo sé que a ella li han pegat i, per això, té una bretxa en el cap. Té una clapa en el cap». De la mateixa manera, s'ha indicat que els qui sotmetien a Fani a assetjament «es clavaven amb ella pel seu físic, a ella la deien 'morro ànec', perquè com té la boca i les dents un poc estranys. I amb este malnom s'ha quedat per a tota la vida en el barri i en tots costats».

De la amteixa forma, les persones del barri de la concursant de 'La isla de las tentaciones' no han dubtat en deixar clar que sempre «ha sigut una xica molt afectuosa, amiga de les seues amigues. Ha sigut  una dona de barri transparent i alegre».

A demés de patir bullying, també va ser maltractada per part del pare de la seua germana xicoteta i que durant la seua infància va tindre una família desestructurada. Per este motiu no ha dubtat en reconéixer que totes estes  situacions «m'han marcat per a tota la vida».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els rumors del principi podrien ser certs i canviar per complet el final de 'La Isla'" "El canvi radical de 'MyHyV' que portarà canvis"