Fran Rivera, atemorit: «Puc passejar per Catalunya sense que em peguen?»

El torero es proclama antinacionalista i antiindependentista a Twitter.
Fran Rivera | Instagram | @f.r.paquirri

 

El torero Fran Rivera s'ha proclamat antinacionalista i antiindependentista a Twitter. Ara el fill de Paquirri viu una nova etapa en la seua lluita per la unitat del país: té por de passejar per Barcelona o alguna ciutat catalana i que li peguen o l'insulten per «haver declarat públicament el seu amor per Espanya». I així ho publicava a Twitter.

L'any 2017 l'extorero va voler viure l'experiència de passar 24 hores al barri gironí de Vila-roja, que «lluita contra la independència», per a donar suport als veïns que, segons denunciava, se sentien exclosos per no ser partidaris del procés.

En octubre de l'any passat va fer una crida per la manifestació a Barcelona del 12-O, apareixent en un vídeo d'un regidor de Ciudadanos a Sant Boi de Llobregat, on confirmava que faria acte de presència a la mobilització a la ciutat comtal. L'exmatador deixaria enrere les places de bous per a dedicar-se al món de la tertúlia. Col·labora al programa d'Antena 3 'Espejo Público', defensant últimament les idees de la formació d'ultradreta VOX i del seu líder, Santi Abascal.

Publicació incendiària a Twitter

La publicació de l'extorero no ha deixat indiferent a la xarxa i, tot i que algun usuari el convida a no arriscar-se, molts seguidors de Twitter han reaccionat en contra de les seues paraules, recordant-li que «els catalans són molt respectuosos» o que no pot ser antinacionalista, perquè és «nacionalista espanyol». Alguns d'ells s'atreveixen a recordar-li que, si tinguera algun problema, seria per dedicar-se a «assassinar animals».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La gran notícia sobre la vida personal de David Bustamante que ha exit a la llum" "L'esperada reaparició de Leticia Sabater després de la seua operació més important"