Froilà de Marichalar, nebot del rei, podria estar en una relació amb la filla de 'El Cordobés'

La Casa Reial vol mantenir-se el més lluny de les revistes del cor possible, però esta novetat li ho posarà molt difícil
Alba Díaz, filla de 'El Cordobés' i *Froilán podrien estar mantenint una relació. | Espanya Diari

 

La Casa Reial i tots els seus membres han lluitat sempre per mantenir-se els més allunyats que els siga possible de les revistes del cor, però sembla que açò és a punt d'acabar-se. Un dels pitjors malsons de la família reial pot fer-se realitat molt ràpid i a qui es deu este temor?

I no podia ser d'una altra manera que a un dels nebots més polèmics dels Reis d'Espanya: Froilán de Marichalar. Després de protagonitzar diverses portades per les seues festes nocturnes o la seua relació amb Mar Torres-Fontes, sembla que Froilán ha trobat un nou amor i esta vegada molt més mediàtic.

Segons avança ‘EsDiario’, el fill major de la infanta Elena estaria mantenint una relació amb Alba Díaz Martín, filla de ‘El Cordobés’ i Vicky Martín Berrocal. Estos personatges, freqüents en les revistes de premsa rosa, no serien els més adequats per a estar relacionats amb la monarquia espanyola segons el pensament de la Casa Reial.

Es van conèixer de festa

Sembla que la parella (encara per confirmar) es van conèixer este estiu a Marbella, concretament en Funky Budha, local on treballava Alba i en el qual Froilà és un client habitual. Des d'eixe moment han coincidit diverses vegades, ja que tots dos pertanyen al mateix grup d'amics de l'alta societat andalusa.

A més, els dos estudien en la mateixa universitat: The College for international studies. Este centre, situat en el barri Salamanca de Madrid reuneix a molta gent exclusiva, i és que cada curs costa al voltant de 20.000 euros. Allí el nebot del rei estudia Administració i direcció d'empreses, mentre que Alba es forma en Màrqueting.

La família ho desmentix

Per la seua banda tant la dona de ‘El Cordobés’ Virgina Troconis, com la pròpia mare d'Alba, Vicky Martín Berrocal, han negat que entre els joves existisca alguna cosa més que una amistat. Així i tot, la qual cosa és segur, és que Froilán no tardarà a tornar a aparèixer en la premsa rosa ja que esta vegada, potser vaja acompanyat de la seua ‘bona amiga’ Alba Díaz Martín.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: La filla del Cordobés i Vicky Martín compleix hui 18 i esta és la seua cara sense censura" "ESPECTACULAR: El 'striptease' de matí de Cristina Pedroche que ens ha deixat gelats"