INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Guerra en Telecinco: Una coneguda periodista carrega contra Belén Esteban

La col·laboradora de 'Sálvame' seguix acumulant nous enemics
Belén Esteban | Telecinco

 

El que no sabia Belén Esteban és que després de comentar tot el que ha passat amb Alfonso Merlos li eixiria una nova enemiga: una coneguda periodista amb la que mai ha mantingut una molt bona relació.

 

La periodista Isabel Rábago, recent nova enemiga de Belén Esteban, està defensant a capa i espasa a la seua amiga Marta López. S'ha convertit en un dels seus majors suports des de què la col·laboradora va vore com Alexia Rivas es passejava accidentalment per casa d'Alfonso Merlos durant una connexió en directe.

 

Enfrontades per l'escàndol de Merlos i Marta López

Este cap de setmana Rábago ha desmentit haver-se clavat amb la reportera Alexia Rivas. «Jo no he dit res d'esta companya perquè ni la coneixia fins ahir ni sabia res d'ella. Ací el culpable és Alfonso Merlos. Si necessiteu llegir cinc voltes les coses que dic ... jo no sóc responsable del que cada un interprete», va aclarir la fidel amiga de Marta López després de què alguns companys, com Belén Esteban, criticaren un tuit publicat per la periodista sobre la polèmica.

 

El missatge d'Isabel Rábago va directe a la col·laboradora de 'Sálvame', després de què esta criticara una declaració seua en la que pareixia que menyspreava a Alexia Rivas en lloc d'Alfonso Merlos.

 

Isabel Rábago respon a Belén Esteban

«Jo vaig posar 'Marta en esta vida hi ha dos classes de dones, hi ha classes de dones i dones amb classe'. Ho vaig dir igual que ho dic dels hòmens però la meua amiga és una dona. En cap cas jo he dit res a l'altra persona perquè ni la conec ni la jutje. Un puntet en la boca i punt pilota, que ací l'únic que tenia parella és Alfonso Merlos i jo a esta xica ni la conec ni sé res d'ella», va sentenciar Rábago manant a callar Belén Esteban.

 

 

 

En un primer moment, Belén Esteban va deixar caure que el comentari d'Isabel Rábago havia sigut un poc masclista, motiu pel que la periodista i col·laboradora de 'Viva la vida' ha eixit a desmentir-ho públicament.

 

La trama sobre l'escàndol seguix, però no només per a Alfonso Merlos, sinó que en este 'Merlosplace', tal com s'ha batejat, també se li sumen altres personatges com Javier Negre, Isabel Rábago, Amor Romeira o les suposades amants de periodista entre les que podria estar l'examant de Bigote Arrocet.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!