Irene Rosales compartix dos suggerents imàtgens en biquini

L’exconcursant de ‘GH VIP’ ha respost d'eixa manera a les numeroses crítiques negatives que ha rebut últimament
Irene Rosales s'enfronta als seus haters en Instagram | INSTAGRAM @IRENEROVA24

 

Ser famosa també guarda una faceta oculta, com és la de ser contínuament criticada per qualsevol publicació o comentari fet en les xarxes socials. I, quan es tracta del cos, els comentaris poden ser encara més pejoratius. És el que li ha passat a la dona de Kiko Rivera, Irene Rosales, qui ha hagut de suportar tota classe de crítiques per les seues fotografies en biquini.

 

Fa uns dies que l’ex concursant de ‘GH VIP’ va fer una publicació a on apareix posant en biquini. Ràpidament, va generar multitud de crítiques cap al seu físic, moltes d’elles sense tacte i amb ànims d’ofendre-la: «Per exhibir-te d'eixa manera, hauries de cuidar-te un poc» o «I eixa panxa? Estàs embarassada?»

 

La resposta d’Irene Rosales a les crítiques

Però si algú pensava que Irene Rosales es quedaria passiva davant dels comentaris, el que ha passat és tot el contrari. En comptes de perdre temps responent a cada un d’ells, Irene va decidir publicar tota una sèrie de stories:

 

«Estic prima però no tinc un ventre completament pla, ni abdominals però jo estic súper feliç amb el meu cos. Pel que puc llegir en els comentaris d'esta foto, moltes em poseu com si estiguera embarassa, i he de dir-vos que NO. Simplement, és un cos sense treballar en el gimnàs», es va defendre la nora d’Isabel Pantoja.

 

 

En estes declaracions va afegir que «mentres estiga plena de salut, la resta m’importa ben poc», i va reafirmar que, per a ella, l’important no és el físic, sinó la salut del seu cos. Irene Rosales no es va conformar amb eixes declaracions, i va penjar un parell de fotografies per a demostrar als seus haters que està orgullosa del seu cos.

 

 

 

En la primera fotografia podem vore a l’andalusa assentada a la vora de la piscina lluint un biquini d’estampat ètnic, mentres que en la segona posa dreta amb una postura molt suggeridora. Les dos publicacions han rebut el suport del seu home Kiko Rivera, qui no ha dubtat en tirar-li floretes i omplir-li les publicacions d’emoticones de flames.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!