Irene Rosales aclareix, en exclusiva, la situació econòmica de la seua família

La dona de Kiko Rivera explica en exclusiva per a 'Lecturas' quina és la situació financera de la seua família i com està duent a terme aquest canvi
Irene Rosales ha confessat obertament la situació econòmica del seu matrimoni | Telecinco

El matrimoni format per Irene Rosales i Kiko Rivera està sent molt qüestionat en les últimes setmanes, tant per la situació econòmica del matrimoni com per la possible recaiguda del fill d'Isabel Pantoja en el món fosc de les addiccions, motiu que podria haver tibat la corda en el matrimoni.

L'any passat, Kiko Rivera va fer públic la complicada situació econòmica que estava vivint a conseqüència de l'aturada professional que estava vivint per la pandèmia del coronavirus. Va ser llavors, quan el 'DJ' es va veure obligat a demanar els subsidis estatals per a eixir a flotació i Irene Rosales va fitxar pel programa 'Viva la vida'.

No obstant això, en els últims temps, sembla que l'economia del matrimoni sembla haver millorat, ja que Kiko Rivera no ha dubtat a fer gala en les xarxes socials de l'últim capritx que s'ha concedit: un vehicle valorat en 80.000 euros, que ha sigut motiu de crítiques en les xarxes socials i en els programes de Telecinco, que posen en qüestió com ha pogut comprar el fill d'Isabel Pantoja un cotxe d'alta gamma, just després d'abandonar Irene el seu treball com a col·laboradora en 'Viva la vida'.

A aquestes preguntes ha respost Irene Rosales en una exclusiva per a la revista 'Lecturas', on ha aclarit tot l'ocorregut en el seu matrimoni en els últims temps. “Puc entendre-ho”, ha explicat Irene, que assegura comprendre el renou generat després d'eixir a la llum l'últim cotxe que ha comprat la seua família. “La gent diu: 'fa un any estaven malament econòmicament", expressa Irene a colp de taló.

“Kiko ha guanyat diners de les exclusives. El cotxe ens feia molta falta, no ha sigut un capritx, i ens ha agradat als dos. Eś que podré pagar-ho”. “Kiko no sabia el que hui sap que li pertany”, ha explicat l'excol·laboradora de 'Viva la vida' per a la publicació. “L'únic que tenía eren els 700 euros i els meus ingressos de les xarxes socials”. A més, la dona de Kiko Rivera deixa clar que la situació que vivia era límit. 

Nova etapa

El seu treball al llarg d'aquests mesos ha sigut el manteniment de la seua família. Per sort, tot ha anat millorant a poc a poc. “Kiko ha pogut guanyar diners, reformar el seu loft i llogar-ho”, afirma ara Irene.

No seran setmanes fàcils per a la família formada per Kiko Rivera i Irene Rosales. El conflicte del DJ amb la seua mare, Isabel Pantoja, no acaba. De fet, l'absència de gestos per part de la cantant no ha deixat cap marge a Kiko. El fill de la cantant ja ha emprès la seua ofensiva judicial contra el seu oncle, Agustín, i no pararà fins que la veritat isca a la llum. Acabarà veient-se les cares amb la seua mare en els tribunals?

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Iker Casillas va gravar l'atac a una reportera de 'Socialité' i el va pujar a les XS" "Lorena Gómez, estrena el seu propi estudi i ultima el seu nou disc"