Irrecognoscible Damiano David, líder de Måneskin... pel seu impacte canvi físic

L'aspecte del guanyador d''Eurovisió 2021' no té res a veure amb el del seu passat

Itàlia va ser la guanyadora de l'edició d'este any d'Eurovisió, amb el seu grup Måneskin, el vocalista del qual és l'estrela del pop italiana Daminano David.


El cantant s'ha vist embolicat en diverses polèmiques: acusacions de plagi al seu país pel tema Zitti e Buoni i recentment l'ombra que poguera haver consumit drogues durant el Festival de la Cançó.

De la primera es va lliurar després que el tema passara diversos exàmens tècnics i de l'última el va fer de la manera més clara, sotmetent-se a un test que va acabar amb totes les sospites. “No va haver-hi consum de drogues a la Sala Verda i considerem l'assumpte tancat”, va explicar la UER després que donara negatiu.

Ara, el mig britànic Daily Mail ha publicat unes imatges de la seua època adolescent, amb les quals subratlla que ja estava involucrat en el món de la música però, incideixen que “pel seu look”, molt lluny de qualsevol controvèrsia. Costa tant creure que l'artista que va actuar en Eurovisió és la mateixa persona que eixe jove col·legial, que es podria dir que està... Irrecognoscible.


El grup es va donar a conéixer en l'edició italiana de Factor X, en 2017, quan els seus quatre components van acabar la secundària i es van dedicar de ple a la seua faceta musical. Van quedar segons en el programa amb la cançó Kiss This.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"José Antonio Avilés: Vaig intentar suïcidar-me en Supervivientes!" "Julia Otero deixa sense alé als seus oients confessant el seu estat actual"