Isabel Pantoja s'enfronta a una nova vida després del seu pas per 'SV'

La cantant celebrarà prompte el seu 63é aniversari, es mudarà a Madrid i tractarà de reconciliar als seus fills
Isabel Pantoja ha viscut un abans i un després en la seua vida | Telecinco

 

Isabel Pantoja, tot i que encara està submergida en la voràgine mediàtica de 'Supervivientes', ja comença a planificar la seua vida en els pròxims mesos. Sense dubte, el seu pas pel programa ha suposat un abans i un després en la seua vida.

El primer canvi que ha patit la cantant ha sigut emocional, i és que ella mateixa va confessar que ha conseguit desfer-se de pors relacionades amb el seu passat que tenia instaurades en el seu pensament. Per això, ara encara una nova etapa renovada i amb més energia que mai per a centrar-se en les coses realment importants en la vida.

Una festa, una nova faena i una mediació com a mare

A curt termini, el primer compromís que tindrà la cantant després que este dijous finalitze 'Supervivientes' és el de celebrar amb una gran festa el seu 63é aniversari. Segons les primeres informacions, la cantant estaria organitzant una festa en la que, a banda dels seus amics i familiars, també convidaria a noves amistats com Omar Montes, un dels seus pilars en l'illa.

D'altra banda, un dels canvis més dràstics que patiria la vida de la Pantoja seria el seu traslladat a Madrid. En eixe sentit, tot apunta al fet que la raó seria perquè li venen uns mesos de molta faena en la capital, ja que està previst que participe com a jurat en un programa de talent juvenil. Concretament, s'especula amb la possibilitat que la Pantoja siga jurat del concurs 'Idol Kids'.

Per tant, si viu en Madrid, evitaria els viatges diaris i podria disfrutar d'una nova vida en una casa que hauria manat comprar al seu germà i que tindria un valor aproximat de 2,5 milions d'euros. Finalment, a ningú se li escapa que ara la Pantoja ha de fer més de mare que mai i intentar solucionar les diferències existents entre els seus dos fills: Kiko Rivera i Chabelita.

Isabel Pantoja es traslladarà a viure a Madrid | Telecinco 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'GH VIP 7' fitxa a un col·laborador estrela de 'Sálvame' per un desorbitat jornal" "La confessió de Belén Esteban sobre VOX que no ha deixat ningú indiferent"