Mila Ximénez participarà en 'GH VIP 7'

La periodista podria ingressar entre 30.000 i 40.000 euros setmanals
Mila Ximénez podria ser una de les concursants de 'GH VIP' | Telecinco

 

Telecinco ja estudia noves tècniques per a seguir captant a l'audiència una volta finalitze este mateix dijous l'última i una de les més vistes edicions de 'Supervivientes'.

 

Per això, calfa ja motors per a iniciar el càsting de 'GH VIP 7', un altre dels programes estrela de la cadena televisiva. Ara, quan pràcticament no hi ha cap novetat ni informació en referència als concursants que ompliran la casa de Guadalix de la Sierra, sona amb força el de la periodista Mila Ximénez.

 

Cobraria una sucosa xifra cada setmana

Segons ha confirmat la revista '¡QMD!', la col·laboradora de 'Sálvame' seria una de les sorpreses per a esta setena edició del concurs. I és que, tot i que en les últimes setmanes Ximénez ha confessat sentir-se molt agotada emocionalment a causa de la seua exposició a 'Sálvame', pareix que el preu que li oferixen en 'GH VIP' li trauria tots els mals.

 

En eixe sentit, tot apunta al fet que Ximénez podria ingressar entre 30.000 i 40.000 euros setmanals, xifra suficientment sucosa com per a acceptar-la. Jorge Javier Vázquez ja va avançar en el seu blog la possible participació de Ximénez en el concurs però, fins ara, només havien sigut rumors sense confirmar.

 

Després de la informació de la revista, cada volta hi ha més fonts que consoliden la idea que la periodista, finalment, s'ha decidit a viure una nova aventura en un dels realities més vistos. No obstant això, encara ha d'arribar la final de 'Supervivientes' i tancar un cicle amb un programa que, gràcies a participacions com la d'Isabel Pantoja, han fet història en la televisió. 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!