Isabel Pantoja li deu 76.000 euros a Loli, els estalvis d'una vida

Loli no cobra per intervenir en e 'Deluxe', ella només vol els seus diners

Loli es considerava amiga d'Isabel Pantoja, però des que li va prestar una important quantitat de diners a la cançonetista, aquesta no ha volgut saber res d'ella. De fet, es van trobar un temps després i la cantant va evitar trobar-se amb ella. Ha passat molt de temps i Loli exigeix els seus diners.

<

>

Isabel Pantoja no va acudir a l'acte de conciliació

Isabel Pantoja havia d'acudir a un acte de conciliació per a solucionar este assumpte, però no s'ha presentat. Ara, el següent pas és la demanda. Loli ens conta que li va fer una primera transferència bancària de 80.000 euros perquè Isabel i el seu germà Agustín Pantoja li ho van demanar abans que l'artista entrés a la presó.

<

>

Agustín va continuar demana'n-li diners

Més tard, ja quan ella estava complint condemna en la presó, Agustín li va demanar 6.000 euros més, la qual cosa faria un total de 86.000. Li han retornat 10.000 però encara li queda per recuperar 76.000 euros. Vol recupera el que és seu, té problemes econòmics però no ha volgut cobrar per la seua intervenció en ‘Sábado Deluxe’.
 

40 anys d'amistat entre Isabel Pantoja i la quiosquera

L'amistat entre Isabel Pantoja i Loli, la quiosquera, es remunta més de 40 anys enrere. De fet, Loli manté molt bona relació amb Kiko Rivera i Isa Pantoja, els qui han manifestat el preocupats que estan davant esta situació. Esta descaradura de la cançonetista cap a Loli, una dona que ha perdut els estalvis de tota una vida, enfada als col·laboradors de 'Sálvame'.
 

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ylenia Padilla ataca sense pietat al col·lectiu LGTBIQ+" "La petició que Kiko Rivera farà personalment a la seua mare"