Isabel Pantoja podria no entrar a 'Supervivientes' per problemes de salut

La cantant necessita superar amb èxit el reconeixement mèdic que li permeta concursar a 'Supervivientes'.
La família està preocupada per Isabel Pantoja | INSTAGRAM

 

La notícia de què Isabel Pantoja participarà en la nova edició de ‘Supervivientes’ ha suposat una bomba mediàtica tal, que tot el món ja està esperant l’inici del ‘reality’ per a vore com serà la ‘tonadillera’ com a concursant de supervivència. Tot i això, alguns dels seus familiars estarien preocupats per la salut de la Pantoja, ja que el concurs és conegut per haver de superar proves físiques bastant dures, cosa que li podria passar factura a la cantant, si no es troba al 100% de salut.

Tot i que el fitxatge de la cantant ha sigut confirmat per Mediaset, aquesta no ha passat encara el control mèdic que estan obligats a passar tots els concursants abans d’agafar l’avió cap a Hondures; és per açò que la seua presència en el ‘reality’ està en dubte, i l'enigma no es resoldrà fins que no se sàpiga si la cantant ha passat exitosament el seu reconeixement mèdic.

 

La diabetis de la cantant, una trava preocupant

Anabel Pantoja expressava la seua preocupació per si l’estat de salut de sa tia aguantaria tot el que li ve damunt a partir d'ara, ja que a més a més, Isabel Pantoja ha firmat un contracte de participació en un ‘talent show’ musical. La neboda d’Isabel Pantoja parlava a ‘Sálvame’ sobre la diabetis que pateix la ‘tonadillera’: «Té el seu tractament i les seues coses. Pren medicació diària i l’ha de seguir». A Anabel també li preocupava el fet que la Pantoja estiguera bastant prima i que això li podria comportar un esforç extra a l’hora de realitzar les proves, un esforç que no està segura que sa tia puga aguantar.

 

Isabel Pantoja i Anabel estan molt unides | INSTAGRAM

 

La diabetis que pateix la cantant ja l’ha portat a acabar ingressada en diverses ocasions, com quan es trobava a la presó i la van haver d'ingressar a causa de descompensacions en els nivells de sucre en sang. Tot i això, Anabel confia en la fortalesa de sa tia i creu que aguantarà perfectament les vicissituds del ‘reality’.

 

Isabel Pantoja, una fan de la platja

Els col·laboradors de ‘Sálvame’ també es van interessar per saber el motiu que havia dut a la cantant a decantar-se per participar en un format com ‘Supervivientes’, en lloc de decidir-se per un ‘reality’ més amable, com per exemple ‘Gran Hermano’.

 

Anabel va contestar que a Isabel Pantoja li encanta la platja i que preferia estar en una illa que en una casa, on segur que se sentiria atrapada del tot. Ara només fa falta confirmar que la cantant passe el reconeixement mèdic, i així confirmar definitivament la seua presència com a supervivent en aquesta nova aventura televisiva.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sara Carbonero sorprén amb un nou 'look' de Zara" "Irene Rosales demana perdó"