Ivana Icardi i Hugo Sierra trenquen després del naixement de la seua filla Giorgia

La parella es van conéixer en el seu pas per 'Supervivientes' i des d'eixe moment no s'hi han separat
Hugo Sierra i Ivana Icardi no travessen pel seu millor moment. La parella ha fet pública la seua decisió de donar-se un temps sol alguns mesos després del naixement de la seua primera filla en comú, la xicoteta Giorgia.


Segons va comptar aquest diumenge Socialité, la parella ha fet pública la seua decisió de donar-se un temps sol alguns mesos després del naixement de la seua primera filla en comú Giorgia.


Ivana Icardi ha explicat que des que va nàixer la bebé, les discussions entre ells es van fer constants i ja no podien més amb aqueixa situació: "Els dos estàvem farts d'això, no podíem seguir així". Malgrat que la parella ha decidit posar terra pel mig i donar-se un temps, la veritat és que la relació entre ells continua sent bona tal com han demostrat passant part del Nadal junts en família.


Ivana i Hugo es van conéixer en el seu pas per 'Supervivientes' i allí va sorgir un amor que molts van posar en dubte però que ells van materialitzar amb l'arribada de la xicoteta Giorgia. Aquesta seria la tercera separació d'Hugo, qui ja té dos fills amb la mare de la seua primera filla i amb Adara Moliner respectivament.

Encara que, això sí, sembla que, de moment, la relació entre tots dos és bona i mostra d'això ha sigut que han passat part del Nadal junts en família.


Aquesta seria la tercera separació del concursant de GH i Supervivientes, que ja té dos fills, amb la mare de la seua primera filla i amb Adara Molinero, respectivament.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Kiko Rivera caçat cometent quatre infraccions de trànsit" "Tamara Gorro i Ezequiel Garay trenquen després de 12 anys de matrimoni"