Jorge Javier deixa a José Antonio Avilés en ridícul en el plató de ‘Supervivientes’

El col·laborador ha tornat a ser el protagonista de la nit
Jorge Javier deixa a José Antonio Avilés en ridícul en el plató de ‘Supervivientes’ | Telecinco

José Antonio Avilés ha sigut un dels protagonistes indiscutibles de l'edició del 2020 de 'Supervivientes', després de què la mateixa cadena destapara diverses mentires de la seua vida. Des de 'Viva la vida', a on seguix col·laborant, se l'ha defés a capa i espasa, com ha quedat demostrat després de la seua tornada al programa, però Jorge Javier Vázquez s'ha proposat no posar-li les coses tan fàcils. 

En el debat final de 'Supervivientes', el presentador va explicar als altres concursants tot el que s'ha anat descobrint d'Avilés en Espanya estos mesos i ell, lluny de mostrar vergonya, reia i entrava a les bromes del presentador mentres ho explicava.

Jorge Javier va seguir posant el dit en la ferida i va seguir explicant les seues mentires amb un to molt crític i burlant-se d'ell, fet que potenciava que, al final, Avilés es convertira en el blanc de tots els riures del plató.

En un determinat moment, quan el programa va emetre un vídeo que resumia totes les jugades d'Avilés, Rocío Flores, que en Hondures va ser amiga d'ell, es va quedar sense resposta i bastant sorpresa per tot el que estava veent. La filla d'Antonio David, però, va acabar mig defenent-lo, dient que no entenia que la gent no parara de riure perquè el que té Avilés és un problema de salut que s'hauria de tractar al més prompte millor. 

Avilés demana respecte per sos pares

El col·laborador de 'Viva la vida', de fet, li va donar la raó i va dir que ja s'està tractant i que ja ha liquidat tots els deutes que tenia en Espanya. Jorge Javier, però, li va recordar que encara que ja haja pagat, el fet d'enganyar a molta gent no s'oblida.

De fet, qui menys oblida és la mateixa cadena, que fa setmanes que el té en la diana, però mentres l'ataca per mentirós, el fitxa per a nous projectes, cosa que demostra que al final, el que li importa a la cadena, és fer caixa.

En este sentit i sabent com funciona el món de la televisió, especialment en Telecinco, Avilés va voler aprofitar el seu moment durant el programa d'ahir per a fer una petició als seus companys: que deixaren a sos pares allunyats de tot este món i no els culparen pels seus errors.

La seua petició sorprén tenint en compte que ha sigut ell mateix qui ha posat a sa mare en primer pla per a que el defenguera en 'Supervivientes' i encara més perquè els dos són parella confirmada del nou 'reality' de Telecinco, 'La casa fuerte' i, per tant, seguiran estant en el primer pla televisiu durant uns quants mesos més.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La polèmica de Maite Galdeano amb els diners que li pot eixir cara" "El missatge clau de Fernando Simón: «Per favor, vos demane a tots...»"