INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Jorge Javier Vázquez confessa que patix estrés posttraumàtic

El presentador ha reconegut totes les conseqüències negatives, mesos després d'haver superat l'ictus
Jorge Javier Vázquez presentant 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

 

Jorge Javier Vázquez s'ha sincerat sobre les seqüeles que l'ictus li ha causat. A pesar de què tot va quedar en un espant, el presentador ha reconegut que la seua vida ha canviat des d'aquell moment. La seua psicòloga li ha diagnosticat que patix estrés posttraumàtic.

 

Adéu al teatre

El mateix Jorge Javier s'ha mostrat optimista de cara al futur, la seua feina a la televisió continua sent la mateixa, encara que el presentador de 'Salvame' i 'Supervivientes' ha sacrificat una de les seues devocions i majors somnis, el teatre. A causa d'eixe fet, Vázquez ha reconegut que ha deixat d'escoltar música perquè era una sensació que li feia enyorar els escenaris.

 

Jorge Javier Vázquez durant un programa de 'Salvame' | TELECINCO

 

La por i la incertesa, principals enemics de Jorge Javier

Per al presentador no ha sigut un camí fàcil. Després de patir l'ictus van eixir pors en ell, la incertesa i la inseguretat són un dels seus principals enemics, encara que el periodista sempre ha reconegut que la seua vida ha de ser la mateixa i que no s'ha de mirar al passat, ja que encara té molt de futur per davant.

 

Jorge Javier rebent l'alta mèdica | La Coctelera

 

La 'Mari' ha sigut un pilar fonamental durant la recuperació

Jorge Javier, ha reconegut que estos últims mesos han sigut estranys, a on hi ha hagut moments de baixada, de tristesa incontrolable, de sensibilitat a flor de pell. Tal com va explicar en el programa de Bertín Osborne, la 'Mari', sa mare, ha sigut un dels pilars fonamentals durant la seua recuperació. El presentador va confessar que vore el somriure de la sa mare ha sigut un dels principals motius pels que ha superat el seu greu problema de salut.

 

Jorge Javier Vázquez en 'Mi casa es la tuya' | TELECINCO

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!