Jorge, el reporter «agredit» per Jesulín: «He vist perillar la meua vida»

El jove reporter ha explicat en directe en 'Sábado Deluxe' com ha sigut l'agressió
Imatge de Jesulín de Ubrique amb la seua dona María José Campanario | GTRES

 

Com no podia ser d'una altra manera, el programa de Telecinco 'Sábado Deluxe' s'ha fet ressò de la «agressió» de Jesulín de Ubrique a un reporter de 'Socialité', Jorge Moreno,  en la passada vesprada del dissabte 16 de desembre. 

Segons va informar el propi periodista afectat, un càmera del programa i ell van accedir al carrer on es troba la casa de la dona del torero, María José Campanario. Disposats a realitzar una gravació, Jesús va encarar enfadat a la parella, colpejant la càmera de forma agressiva i tirant-la a terra. En la gravació, es pot escoltar al reporter demanar «per favor» que es detinguera i no colpejara l'equip.

  

La versió del reporter

El programa presentat per Jorge Javier Vázquez va voler informar i debatre sobre el succeït. Així doncs, van cridar al reporter afectat perquè els explicara en directe i en primera persona el succeït unes hores abans. 

El jove lamenta haver-se oposat amb Jesulín i María José, als quals anomena «pandilleros» i assegura haver «temut per la seua vida». «He passat el pitjor dia de la meua vida» denunciava el jove reporter. 

La «víctima de l'agressió de Jesuín», com li anomena Jorge Javier, també ha criticat l'actitud dels jardiners, del guàrdia de seguretat i de María José Campanario, els qui no van fer «res per a ajudar-li». A més, el reporter lamenta les paraules de Jesulín, qui, després d'agredir-li va dir: «Açò vos ho heu buscat. Açò és el que passa en venir ací».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"BOMBA: El col·laborador de Telecinco amb el que María Lapiedra ha posat les banyes al seu marit" "FLIPARÀS: Les imatges de l'enfrontament al carrer d'esta setmana de Shakira i Piqué"