El gelat reencontre entre Kiko Hernández i una examiga seua en ple directe en Telecinco

L'amistat entre els dos col·laboradors no està en el seu millor moment
Kiko Hernández està molt enfadat amb Marta López | Telecinco

El coronavirus ha sigut el culpable de que la gran amistat que mantenen des de fa anys Kiko Hernández i Marta López estiga passant per un mal moment. Cal recordar que Kiko és fins i tot el padrí d'un dels seus fills, però el distanciament l'ha provocat l'ex concursant de 'Gran Hermano' a causa del comportament que ha mantingut durant la pandèmia

El distanciament entre el col·laborador de 'Sálvame', i l'ex parella de l'advocat Alfons Merlos s'ha fet més que notable durant els últims dies, i s'ha pogut comprovar amb el retorn de Marta a 'Sálvame'.

La col·laboradora, que manté una història d'amor amb Efrén Reyero, va abandonar el plató de Telecinco després que Mediaset decidirà perdonar-la per l'actitud irresponsable que hauria mantingut durant la crisi sanitària del Covid-19. De fet, els equips de 'Ya es mediodía' i 'Sálvame' van estar en quarantena per la irresponsabilitat de Marta.

Este comportament no va ser ben rebut per un dels seus millors amics, Kiko Hernández, qui no va dubtar en atacar-la públicament i acusar a la seua amiga de no haver complit amb les mesures de seguretat que s'havien establit.

El retorn de Marta López a 'Sálvame'

Després de ser readmesa per la cadena, l'exconcursant de 'Gran Hermano' s'ha reincorporat a 'Sálvame' a on s'ha reencontrat amb Kiko. El seu reencontre no ha sigut com ella esperava, ja que l'actitud de Kiko ha sigut freda i distant. El col·laborador ha reconegut des de l'inici de la pandèmia que ell tenia molta por, motiu pel que s'ha mostrat molt dur amb Marta amb qui està enfadat per la seua actitud.

Marta López s'ha sincerat al plató de 'Sálvame' i ha reconegut que s'ha sentit molt defraudada amb el col·laborador per les crítiques que ha rebut. Kiko, ha volgut intervindre assegurant que ella també l'havia defraudat molt i ha afegit que «la vaig bloquejar i la vaig desbloquejar el dia que vaig llegir en directe el comunicat del seu retorn». No obstant això, ha reconegut que es va preocupar pel seu estat.

Els dos protagonistes del conflicte s'han mostrat profundament defraudats i enfadats durant tot el programa a on no han sigut capaços ni d'intercanviar un sol gest de complicitat. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tele5 contra Belén Esteban: «Que agarre el metro»" "El motiu pel que Kiko Hernández voldrà oblidar el 26 d'agost"