Laura Escanes: «M'afecta molt més el que diguen sobre la meua família»

La parella de Risto Mejide ha compartit un vídeo al seu perfil d'Instagram per a respondre als comentaris contraris a aspectes de la seua vida personal.
Laura Escanes mostra les evolucions del seu embaràs a Instagram | Instagram @lauraescanes

 

La parella de Risto Mejide, Laura Escanes, aprofita el seu perfil d'Instagram per a mostrar els canvis que va patint el seu cos per l'embaràs. Però ara, la jove també aprofita aquest mateix canal per a compartir amb els seus seguidors el que li està passant interiorment a causa de les hormones.

Laura Escanes respon a les crítiques

Segons informa l'agència Europa Press, Laura Escanes va rebre moltes crítiques en un espai de debat sobre la seua relació amb el presentador Risto Mejide. Aquests comentaris feien referència bàsicament a la diferència d'edat entre la parella.

A més, en aquest mateix canal, també criticaven el fet que el pare d'ella i Risto no mantinguen cap tipus de relació, així com les publicacions que comparteix ella a les xarxes socials sobre les evolucions de la panxa d'embarassada.

Laura Escanes i Risto a Roma | Instagram @lauraescanes

 

Davant d'aquests comentaris i encara que confessava que no li dóna gens d'importància als comentaris roïns cap a ella, Laura Escanes va decidir compartir un vídeo amb els seus seguidors per a donar la seua opinió. I és que potser aquests comentaris ara l'afecten més a causa de les hormones. «És veritat que després hi ha dies roïns, que els tenim tots, en els quals qualsevol cosa m'afecta moltíssim més», va començar dient Laura.

A més, la parella de Risto insistia amb el tema de les hormones per a referir-se a les crítiques que han rebut sobre la relació entre son pare i el presentador, que han augmentat des de que son pare no va assistir a la boda de la parella: «Amb les hormones ho sent tot molt més, estic més sensible i m'afecta molt més el que diguen sobre la meua família».

Risto Mejide també es defensa dels comentaris

El cert és que la parella ha hagut de defensar-se moltes vegades de les crítiques per la seua diferència d'edat. El mateix Risto ho va fer amb el també presentador Andreu Buenafente, qui durant una edició del seu programa va fer un comentari amb to humorístic sobre aquest tema.

Risto no es va poder aguantar i va respondre, mitjançant una columna d''El Periódico', que va titular 'Riu-te Buenafuente': «Han sigut diversos els xistes i comentaris sobre la meua relació durant programes produïts per tu, que no reproduiré ací perquè no fa ni falta. Tu saps perfectament quins, quan i tu sabràs el perquè. Però per mi no et preocupes, repetisc que en el nostre cas estem més que bé, gràcies».

Per la seua banda, Laura Escanes utilitza Instagram per a mostrar als seus seguidors l'evolució de l'embaràs, que una vegada van anunciar la notícia ja van assegurar que era un bebé buscat, tot i que ells haurien preferit contar-ho més endavant, però que quan van aparéixer els primers rumors van preferir no ocultar-ho més, que per altra banda també ha suposat una satisfacció per a la 'influencer', que va poder compartir la bona notícia amb tots els seus fans.

Arribats fins a aquest punt, i tot i les informacions que comparteixen a les xarxes, encara queden incògnites per desvelar. Una d'elles és el nom que li posaran al bebé, ja que només ella ha insinuat que si és xiqueta li posaran Roma, que és la ciutat preferida dels dos.

Caldrà esperar a vore com avancen les publicacions a l'Instagram de la 'influencer' per a saber més coses de l'embaràs, i com Julio, el fill que té Risto amb la seua anterior parella Ruth Jiménez, és també protagonista en aquesta nova etapa de la parella.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El banyador de lleopard d'Elsa Pataky que pots comprar a Zara, Mango o H&M" "Tres conegudíssimes famoses se sumen a la llista d'amants del rei Juan Carlos"