Laura Escanes mostra, orgullosa, la seua incipient panxa d’embarassada

La jove va anunciar que ella i Risto Mejide serien pares fa un mes, i ara ha utilitzat el seu Instagram per a explicar les últimes novetats.
 

 

Laura Escanes mostra, orgullosa, la seua incipient panxa d’embarassada | Instagram

Laura Escanes no pot ser més feliç. La ‘influencer’ està vivint un dels moments més dolços de la seua vida després de fer públic que espera el seu primer fill juntament amb el publicista Risto Mejide. La notícia va saltar a finals del mes de febrer, i fa unes hores la jove ha volgut compartir amb tots els seus seguidors de xarxes socials les últimes novetats sobre el seu estat.

 

Escanes «es mor» per veure créixer la seua panxa

Escanes ha publicat una fotografia al seu compte oficial d’Instagram on apareix en roba interior i presumeix de la seua debutant panxa d’embarassada. Tot i que és veritat que els efectes encara no són massa notoris, és cert que es pot apreciar que el bebé es va fent gran a poc a poc.

 

 

La imatge mostra una Laura Escanes radiant i molt feliç, que observa amb gran orgull els progressos de l’embaràs. El text que l’acompanya clama el següent: «Em muic per veure com va creixent aquesta panxeta», seguit de les xifres 13 + 3.  

 

Pateix migranyes freqüentment

Cal destacar que no tot estan sent bons moments per a la ‘influencer’, i que alguns dels efectes secundaris que pateix estan afectant un poc a la felicitat de la jove. És el cas, per exemple, de les fortes migranyes que té bastant freqüentment, així com de les nàusees i marejos que l’acompanyen en aquest primer trimestre d’embaràs.

 

Tot i això, tant Risto com ella estan disfrutant al màxim d’aquesta nova etapa que els espera com a parella, i desitgen amb impaciència que arribe el moment en el qual augmentarà la seua família. Almenys, això és el que demostren contínuament a través de les xarxes socials, on sempre comparteixen fotografies que mostren la seua gran complicitat i tot l’amor que senten l’un per l’altre. 

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!