Álex Lequio parla sobre el seu càncer per 60.000 euros

Els pares del jove l'han acompanyat a l'entrevista que ha concedit a la revista '¡HOLA!'
Álex Lequio ha concedit un reportatge amb els seus pares a la revista '¡HOLA!' | Gtres

 

Segons ha avançat 'La Coctelera', Álex Lequio  fa poc que ha reprès el seu ritme de vida normal després del tractament contra la malaltia que patix. Aquest dimecres ha reaparegut oficialment, però abans ja l'havíem vist al sopar d'empresa de Nadal, en un mitjà de comunicació com '¡HOLA!' intentant normalitzar la paraula càncer.

El 'caché' d'Álex Lequio amb bon fi

Segons fonts properes de la publicació, el jove ha cobrat entre 55.000 i 60.000 euros per l'entrevista i la fotografia amb els seus pares, Ana Obregón i Alessandro Lequio. No és la primera vegada que és protagonista a la portada d'una revista aquests últims mesos, però el fet que els seus progenitors hagen aparegut al reportatge amb ell ha incrementat de manera considerable el seu 'caché'. Ara bé, una part de la quantitat que s'ha endut la destinarà al seu tractament.

El fill d'Ana Obregón trau importància a la seua malaltia

En total han dedicat 11 pàgines al jove i a la seua delicada situació actual. El to de l'entrevista, però, no és gens fatalista ni aporta detalls sobre la malaltia ni com de malament ho està passant. El seu canvi físic és evident, però sap que també és transitori perquè té moltes esperances en què tot tinga un final feliç.

El fill d'Ana Obregón ha mostrat una actitud optimista i un gran sentit de l'humor. Segons algunes de les seues frases per a la revista '¡HOLA!': «M'agradaria arribar a normalitzar, fins i tot vulgaritzar la paraula càncer, perquè la gent ho veja com un simple diagnòstic mèdic. No és un sinònim de fatalisme i mort, és sinònim de vida».

Prompte se sabrà si Álex està curat

A finals d'aquest mes de desembre, la família rebrà el diagnòstic definitiu de la malaltia. Aquesta notícia, que tots esperen que siga positiva, serà el seu millor regal de reis: «Quan arribe desembre i li diguen que està curat, ploraré un mes sencer», afirmava Ana Obregón, emocionada.

Això sí, encara que la família centre tota la seua energia positiva en la recuperació d'Álex, i que ell es trobe «ple d'ànim i esperança», sembla inevitable que Ana Obregón, la mare que ho va deixar tot pel seu fill, estiga intranquil·la per la incertesa: «Ella, lògicament, està un poc inquieta».

L'últim viatge a Nova York

Així doncs, si no hi ha res en contra, aquestes seran unes festes molt felices en comparació amb els darrers mesos de tractament entre els Estats Units i Pamplona. Segons comenta 'JALEOS', Álex té previst un últim viatge a Nova York, al Memorial Sloan Kettering Cancer Center (MSKCC), l'hospital d'elit on va començar la lluita fa huit mesos. L'objectiu és tancar l'expedient i, ja que hi és, tenir una «segona opinió, a part de la de Pamplona», la prestigiosa clínica de la Universitat de Navarra en què ha fet el tractament i que visita cada tres setmanes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Aramís Fuster revela el drama que passarà este Nadal" "Este serà el menú del sopar de Nadal d'Iñaki Urdangarin a la presó"