INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

ÚLTIMA HORA

Les millors xifres de la pandèmia, fins ara, en territori valencià

Lolita Flores celebra els seus 61 anys centrada en la seua carrera

La filla de 'La Faraona' va estar acompanyada el passat 6 de maig d’un nou membre de la família, el seu primer net, Noah
Lolita Flores complix 61 anys | CEDIDA

 

L’artista Lolita Flores està disfrutant d’una de les millors etapes vitals de la seua carrera, personal i professional. A més a més, el passat 6 de maig va complir 61 anys acompanyada de la seua família, entre ells el seu primer net, Noah, fill d’Elena Furiase.

 

Encara que a Lolita Flores li agradaria passar estos dies amb les persones que més estima, la veritat és que la seua agenda està molt ocupada amb compromisos professionals. Un dels projectes que la manté ocupada actualment és la seua obra 'Fedra', i les seues hores de treball no li van permetre disfrutar del 'Dia de la Mare'.

 

D’altra banda, la cantant ha anat a visitar a sa germana Rosario Flores als Estats Units, i va aprofitar l’ocasió per a fer concerts per tot el país. Amb tot, enguany ha sigut culminant per a la seua carrera professional gràcies a haver sigut guardonada amb la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts, premi que reconeix la seua trajectòria professional i artística.

 

No obstant això, Lolita Flores pareix no tindre tant d’èxit en l’àmbit amorós, ja que encara no ha trobat una parella amb qui formar un bon equip. Això sí, manté una bona relació amb el pare dels seus fills, Guillermo Furiase.

 

Lolita recollint la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts | CEDIDA

 

La seua reputació artística

Lolita Flores va nàixer envoltada de fama per ser filla de Lola Flores, coneguda amb el pseudònim de 'La Faraona', i d’Antoni Gonzàlez, més conegut com 'El Pescaílla'. Des de ben menuda, la vida de l’actriu ha estat influïda per la carrera artística dels seus pares.

 

Amb el suport de sa mare, Lolita va fer el seu debut en el panorama artístic espanyol l’any 1975 i, des d'eixe moment, la seua activitat artística no ha parat. En aquella etapa va aparéixer una de les seues cançons més famoses, la 'Sarandonga'.

 

L’any 2010 va publicar-se el seu llibre autobiogràfic, 'Lolita. Flores y alguna espina', redactat a partir d’una íntima conversació amb l’escriptor i periodista Javier Menéndez Flores. En ell podem ser testimonis d’alguns aspectes de la seua vida no revelats fins al moment que tenen a vore amb les amistats, l’amor i també algunes desil·lusions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!