Lucía Rivera posa en llenceria en Instagram i enamora a tots els seus seguidors

No es tracta de la primera vegada que la model presumeix de cos

La filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera, Lucía Rivera, ja s'ha construït un propi nom lluny del seu pare. Ara en el món de la moda s'ha convertit en un diamant en brut amb noves i reveladores fotos que ensenyen gran part dels seus atributs. Així ha sigut el cas de la seua última imatge publicada en instagram, on ix amb llenceria i mirant de manera seductora a la càmera.  

En ella es pot veure a la jove posant de front amb un conjunt molt sexy. En ella a més, es veu a la model mirant de front d'una manera molt seductora. En blanc i en negre, la qual cosa fa encara més provocativa (si és possible) la publicació.  

No és la primera vegada que ho fa 

En tan sol sis hores, la filla de Cayetano, ha aconseguit superar el miler de ‘M'agrada’ en la plataforma. Gran part de les respostes dels seus fans han sigut per a lloar el cos de la model. Tot forma part d'una campanya de Nadal per a la marca ‘Elakokette’ de llenceria, on ella ha participat. No es tracta de la primera vegada que la jove posa d'esta manera, en diverses ocasions ha presumit de bon cos.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"PUJA LA TEMPERATURA: Gloria Camila es fotografia totalment despulla en el llit" "El sorprenent secret de Vicky Martín Berrocal per a perdre 23 quilos"