Lucía Rivera parla de la seua relació amb la dona de son pare

La model ha qualificat la relació amb la dona de son pare de «ni bona, ni mala»
La model ha explicat com es du amb la dona de son pare | CEDIDA

 

Lucía Rivera està en un moment professional immillorable, creixent en la seua carrera com a model i amb numerosos projectes a la vista, un dels quals és anar-se'n de nou fora d’Espanya.

 

Lucía parla de la seua relació amb Eva González

Recentment, la model ha concedit una entrevista en què ha reconegut que actualment ja no l'afecten tant com abans les crítiques, sobretot gràcies al suport incondicional de la seua família, son pare, Cayetano Rivera, i sa mare, Blanca Romero. Els periodistes també han aprofitat l’ocasió per a preguntar-li a la model sobre la seua relació amb la dona de son pare, Eva González, que ella ha definit com a «normal, ni bona ni mala», argumentant que no tenen pràcticament temps per a coincidir a causa del treball. 

 

Lucía Rivera reconeix el treball d'Eva González | @LUCIARIVERAROMERO

 

Tot i això, ha afirmat respecte d'ella que l’admira «per ser tan treballadora i tindre tanta força per a treballar, que no és poca cosa». Tal com ha confessat, amb son pare tampoc pot coincidir quasi per motius laborals, però quan ho fan, la casa es plena d'alegria i son pare s'enorgullix d'ella i de com li van de bé les coses.

 

Sobre els consells que sa mare li ha donat per a treballar en el món de la moda, Lucía ha recalcat el referent a l’alimentació: «M’ha dit que menge el que vulga però que menge sa». Lucía Rivera, que està centrada en la seua carrera professional i que pareix que ara això és el que més l'importa, també és afortunada en l'amor, ja que des de fa uns mesos manté una relació sentimental amb el pilot català de motociclisme Marc Márquez.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!