María Teresa Campos signa a la fi la venda de la seua casa per 2,5 milions d'euros

Segons els afins a la presentadora, “ha tret menys del que ella esperava”

María Teresa Campos portava molt de temps volent tancar la venda de la seua mansió, però no ha sigut fins a esta setmana quan s'ha fet possible.

La presentadora va penjar el cartell de ‘s'embene’ en la seua mansió de més de 2000 metres quadrats en Las Rozas fa anys, no obstant això, el preu no convencia a possibles compradors. Conscient de la situació i ofegada per les altíssimes despeses que suposa la propietat mensualment, la malaguenya ha venut la que ha sigut la seua casa finalment per 2,5 milions d'euros a l'amo de 'Alma en Pena', una signatura de sabates.

Tal com ha publicat Beatriz Cortázar, el contracte d'arres de 100.000 euros es va signar el 10 de setembre i ara la Revista 'Semana' ha pogut confirmar en exclusiva que este dilluns, dia 20, la comunicadora va acudir al notari per a signar la venda de l'habitatge.


Ja té on mudar-se i és que ha llogat un pis de luxe en la mateixa urbanització en la qual resideix la seua filla Terelu Campos.

A partir d'ara, passarà de viure en una enorme casa a un apartament d'aproximadament 200 metres quadrats, un canvi dràstic al qual haurà d'habituar-se.

De moment, està centrada a mesurar alguns dels mobles que encara té en la seua mansió, ja que les dimensions del seu nou immoble res té a veure amb els anteriors.

Molt prompte passarà a ser una seu de la signatura de moda, 'Alma en Pena', un gir que pretenen donar quan facen alguns canvis en la decoració.

María Teresa Campos intenta mantindre's aliena al concurs 'Secret Story', en el qual la seua exparella, Bigot Arrocet participa, i explica que "ja no em competeix". Però la presentadora té un nou motiu per a somriure.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor el periodista Richard Buckley, marit del dissenyador Tom Ford" "Kiko Jiménez obri el calaix dels secrets de Rocío Flores"