Miguel Bosé diu que la pandèmia del coronavirus li va llevar la seua carrera

El cantant Miguel Bosé ha dit en la FIL, a Mèxic, que la pandèmia del coronavirus li "va llevar" la seua carrera

El cantant espanyol Miguel Bosé va afirmar en la Fira Internacional del llibre (FIL) de Guadalajara, a Mèxic, que l'aturada obligada per la pandèmia del coronavirus li va arrabassar la seua carrera. També afirma que va ser un temps difícil i dolorós que el va portar a escriure les seues memòries.

"Ens han llevat moltes coses"

"Hem passat quasi dos anys molt difícils, molt desagradables. Ens han llevat moltes coses, molta gent, moltes emocions, una vida, un negoci a molts, a mi m'ha llevat la meua carrera", va dir durant la presentació del seu llibre autobiogràfic 'El hijo del capitán trueno'.

Miguel Bosé es va mostrar optimista

En una xerrada amb els seus seguidors que van abarrotar el fòrum principal de la fira, Bosé es va mostrar optimista en què l'emergència sanitària no s'allargue i torne prompte "la normalitat" que ha de ser millor que abans".

Tornar a la seua infància

El cantant, qui ha suscitat polèmica per les seues postures negacionistes durant la pandèmia, va revelar que el seu refugi enmig de l'aturada obligada pel període d'aïllament en el món va ser tornar a la seua infància i revisar alguns dels seus records, un treball que va plasmar en el llibre que va sortir a la llum fa unes setmanes.

Miguel Bosé va contar que, com més s'endinsava als seus records, tenia clar que seria "el recés" per a afrontar "la desgràcia i la dissort" que succeïa fora.

El pes de tenir pares famosos

En el llibre, Bosé narra el pes de tenir pares famosos, com va buscar desfer-se de la seua ombra i buscar la seua pròpia identitat i lloc en l'art.

En la xerrada, va revelar un viatge llarg que va fer des de França a Londres per a veure al cantant estatunidenc Jim Morrisson, líder del grup The Doors, la seua banda favorita quan era adolescent i en el qual va haver d'esperar tot el dia per a poder veure al seu ídol.

Hi haurà una segona part de l'autobiografia de Miguel Bosé

L'intèrpret de "Nena" i "Amante bandido" va revelar que hi haurà una segona part de la seua autobiografia en una sèrie que mostrarà no sols la seua infància sinó l'etapa en la qual es va convertir en un reconegut cantant.

La FIL es desenvolupa del 27 de novembre al 5 de desembre amb l'assistència de 600 escriptors de 46 països, amb la participació de 3.000 professionals i 255 expositors de 27 països amb una oferta editorial de 240.000 títols en 10.000 metres quadrats d'exposició.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Antonio David Flores i Olga Moreno estan 'reconciliats i súper enamorats'" "Un empresari podria ser el veritable pare del fill d'Ivonne Reyes"