Miguel Bosé:ens volen matar a tots amb la vacuna

El cantant també es va oposar a les vacunes contra el coronavirus, en el programa de Viviana Canosa

El cantant Miguel Bosé la tornada a embolicar en els seus comentaris negacionistes durant una entrevista amb la polèmica periodista Viviana Canosa, Bosé, va esclatar en contra el passe sanitari, ja que va explicar que és "un mètode de control".

<

>

Bosé va soltar paraules inapropiades

Miguel Bosé va dir en l'entrevista: "Ens volen matar a tots amb la vacuna" i va afegir "els gobernants no ens volen".

És la seua opinió

"Estan lliurant les seues vides i voluntats a esta síndrome d'Estocolm del qual ja no podran eixir", va comentar. Així mateix, va relatar que la pandèmia seria obra de les grans elits.

En contra de les dosis contra la covid

Així mateix, es va mostrar en contra de les dosis contra la covid, i les va qualificar d'un "experiment gènic". "Hauríem de deixar de veure com a vacunes a esta cosa que és un verí i, òbviament, no fa més que causar danye dia rere dia a la població del món", va recalcar.

També va anar contra els mitjans de comunicació

També va ser en contra dels mitjans de comunicació, que, segons el músic, "difonen mentides". A més, va exhortar a la població a no veure ni difondre les notícies respecte al tema.

Però ahí no acaba la cosa, sinó que Bosé va convidar a la mateixa Canosa a "lluitar" contra el sistema, per a així frenar la implementació del passe, i la vacunació.

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Verónica Forqué va començar a desprendre's dels seus objectes personals" "Carlos Marín, cantant de IL Divo Divo, ingressat en l'uci de gravetat"