Mila Ximénez diu per error que Chelo García Cortés participarà a 'Supervivientes'

La col·laboradora podrà complir el seu somni i participar en el programa de supervivència.
Chelo García Cortés complirà el seu somni de participar a 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Chelo García Cortés està d'enhorabona. Després d'estar anys suplicant poder participar a 'Supervivientes', per fi podrà complir el seu somni i formar part d'un altre dels programes estrella de Telecinco, tal com explica 'La Coctelera'. 

Encara que tot apunta a la participació de la col·laboradora de 'Sálvame' al programa, el cert és que no hi ha encara una confirmació oficial, ja que va ser Mila Ximénez la que va anunciar la seua participació sense donar-se compte de què encara no s'havia fet pública aquesta informació. L'esglai de la periodista va tindre lloc durant el programa 'Deluxe' del passat dissabte, quan els col·laboradors estaven entrevistant a la parella de Chelo, Marta Roca. 

Ximénez pregunta sobre l'absència de Chelo durant el programa

En aquest sentit, Ximénez li va preguntar a Roca que com portaria l'absència de la seua dona durant la seua participació en el concurs. Davant d'aquesta manifestació, secreta fins a aquell moment, la direcció del programa va haver d'advertir a Ximénez sobre la seua confessió i, minuts més tard, va dir que: «Bé, vull dir, que s'ho mereix i que té tot el meu suport per a què vaja a 'Supervivientes'».

Però l'errada de Ximénez no va ser l'única i, ja que la nit era ideal per a parlar i comptar secrets que mai abans s'havien dit, Chelo va aprofitar per a explicar el següent: «El que més em costarà de l'illa és estar sense ella». Davant aquesta confessió, les xarxes socials es van incendiar i es van omplir de missatges de suport cap a Chelo que, fins i tot l'any passat, va trencar en llàgrimes en conéixer que no participaria en l'última edició.

Mila Ximénez va dir la notícia durant l'entrevista a la parella de Chelo | TELECINCO

 

Colate i Omar Montes, els únics concursants confirmats

Fins al moment, els únics concursants confirmats per a enguany són Colate i Omar Montes. La direcció va dient els noms a poc a poc, tot i que s'espera que el programa comence a mitjans del mes d'abril. Com ja és una tradició, el programa de supervivència s'allargarà diversos mesos, concretament, fins a mitjans del mes de juliol, gràcies al desplegament que durà a terme BullDog TV a Honduras. Lara Álvarez serà, de nou, l'encarregada d'anar fins a l'illa per a conduir el programa fins al seu final.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: David Bisbal i Rosanna Zanetti reben la millor notícia de la seua vida" "Kiko Matamoros deu a Hisenda 1 milió d'euros"