El motiu de salut pel qual Ortega Cano ha rebutjat la vacuna contra el coronavirus

A Espanya la vacunació contra la Covid avança cada vegada més ràpidament

José Ortega Cano fa molt temps que no es troba bé de salut, cosa que es va fer evident en primer lloc quan la seua dona, Ana María Aldón, va concursar en el programa de 'Supervivientes', ja que el destre el va passar molt malament per totes les insinuacions que es feia sobre el seu matrimoni arran del reality.

Ara amb l'emissió de la docu-sèrie, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la seua salut sembla haver-hi empitjorada, perquè s'ha posat de nou a tota la seua família en la palestra de la premsa del cor, eixint cada vegada més informacions sobre tots ells i també sobre el vidu de Rocío Jurado.

En els primers mesos d'este 2021 va saltar la notícia que el torero s'havia contagiat i havia passat el coronavirus i, malgrat que li va causar importants problemes en la salut, se'n va poder sortir. «He tingut bastants molèsties. He dormit regular, però l'he pogut portar», va arribar a afirmar ell mateix en unes declaracions en directe al programa 'Viva la vida'.

«No tinc molts ànims, no surto gairebé gens, només per anar de metges i tinc forts dolors d'estómac». Tot això ja va passar i, per sort, el torero va poder recuperar-se després de passar la malaltia, però, ara un nou problema preocupa al seu entorn. Si bé és cert que el problema no és que haja patit un nou contratemps de salut, sinó que José Ortega Cano ha hagut de rebutjar vacunar-se contra el coronavirus per un motiu molt important de salut.

L'exmarit de Rocío Jurado pren Sintrom, un medicament especialment pensat per ajudar a coagular la sang i d'esta manera poder evitar la formació de trombes. El problema d'això és que no se sap si la vacuna contra la Covid pot causar ara algun efecte negatiu en això, provocant que este medicament  la seua eficàcia o la faça variar.

Així doncs, davant la incertesa en este tema es voldrien prendre les precaucions apropiades i per això, José Ortega Cano no podrà vacunar-se contra la Covid. Això serà només de moment, ja que la solució a això implicaria fer-li una regulació adequada en la dosi que se li administra de Sintrom. Un cop això succeïsca, l'extorero podrà posar-se la vacuna contra el coronavirus, encara que, com diem, ell ja el va passar fa uns mesos.

Però no es tracta, a més, de l'únic problema de salut que ha patit en este any, ja que també va sortir a la llum que se li va haver de realitzar una endoscòpia no fa gaire per uns forts dolors d'estómac que va patir.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ana Obregón, denunciada: S'enfronta a presó i a multes" "Mor un segon germà de María del Monte"