Oto Vans qualifica Telecinco de «misògina» i «retrògrada»

El jove youtuber ha arremés contra la cadena televisiva de Mediaset després d’haver participat en l'edició 2019 del reality de 'Supervivientes'
Oto vans qualifica Telecinco | INSTAGRAM @OTOVANS

 

Oto Vans, conegut per ser una icona en YouTube on compartix pensaments, experiències i consells de maquillatge, va ser el sisè expulsat de l’edició 2019 del reality d’aventures ‘Supervivientes’. Després del seu aïllament en l’illa d’Hondures, Oto Vans ha desconcertat els seus seguidors amb unes declaracions sobre la seaa experiència en Telecinco. A través d’un directe realitzat en el seu perfil d’Instagram, el jove youtuber ha opinat amb sinceritat sobre esta cadena televisiva.

 

L’opinió d’Oto Vans sobre Telecinco

Davant la pregunta d’un dels seus seguidors sobre l’experiència del reality darrere de les càmeres, Oto Vans no va dubtar en respondre que «odio el ‘postureo’ i el món Telecinco». Aprofitant que s’estava parlant d’este tema, Oto va explicar que ha rebutjat diverses invitacions per assistir al plató de ‘Sálvame Deluxe’.

 

Desconcertat, un altre fan va formular-li la següent pregunta: «Odies Telecinco i vas a ‘Supervivientes’ i a les gal·les?». L’influencer va contestar amb sinceritat afirmant que «odia» la cadena de Mediaset «després d’haver participat», a més de senyalar que no l’han mostrat més al públic perquè «no feia el que ells volien».

 

Oto Vans durant la seua participació en 'Supervivientes 2019' | MEDIASET

 

«Demanava als càmeres tornar a anar a pescar i ells em deien que no», continuava explicant Oto Vans. A més a més, resulta que en una ocasió, abans de l’inici d’una gal·la, va vore’s obligat a canviar el seu ‘look’, un fet que ha provocat que qualifique Telecinco de «misògina i retrògrada».

 

Durant el directe amb els seus seguidors, Oto Vans va assegurar que «els de producció em van dir que no podia anar així i que havia de posar-me roba de xic». Va insistir en el fet que no té pensat tornar a acceptar cap participació amb esta cadena televisiva, i que «he tancat esta etapa de merda de la meua vida». L’únic que ha tingut de bo per ell esta experiència és l’amistat que manté amb Mahi i Dakota, també exconcursants de ‘Supervivientes 2019’.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!