Isabel Pantoja prepara una demanda per a Teresa Rivera, germana de Paquirri

La cançonetista hauria rebut 250.000 euros d'Hisenda, que utilitzaria per a la demanda
Isabel Pantoja i Teresa Rivera | Telecinco/Mediaset

Teresa Rivera va generar un gran renou a mitjan octubre quan va acudir al ‘Deluxe’ per a posar 'en el seu lloc' a Isabel Pantoja, que aquell moment s'acabava de reconciliar amb Kiko Rivera després de la mort de la seua mare, donya Ana. Les afirmacions de la germana de Paquirri van indignar a la cançonetista, fins al punt que ja prepara una demanda contra ella.


Així les coses, en 'El programa de Ana Rosa' han revelat aquest dijous que la folklòrica ha rebut 250.000 euros d'Hisenda "per una fallada de forma" en una reclamació.

Tirarà d'aquests diners per a la seua cruïlla contra Teresa. En cas contrari seria complicat, ja que de sobres són coneguts els problemes de la cantant amb la pròpia Agència Tributària i els antics amics als quals presumptament els deu diners.


"Isabel ha guanyat un contenciós amb la Hisenda pública i podria rebre 250.000 euros que li hauria de retornar", ha explicat Pepe del Real. Després d'aquest impuls econòmic, "Isabel Pantoja està recuperant forces", ha assegurat Beatriz Cortázar.


Sembla que l'artista està "reprenent forces" i torna a embarcar-se en disputes judicials. En aquest cas, segons Beatriz Cortázar, hauria "donat ordres" per a demandar a Teresa Rivera, la seua encunyada, per suggerir que va ser infidel a Paquirri abans del seu matrimoni.


A més, el seu germà Agustín ha sigut acusat per una antiga empleada de les seues "males formes" a causa de les quals "va haver de deixar el seu lloc de treball". De fet, aquesta dona, que s'encarregava dels assumptes econòmics d'Isabel Pantoja, només es comunicava amb ell via email.


Finalment, i encara que al principi la seua empresa no semblava fer molt de cas a les seues queixes, el temps li va donar la raó, ja que "va començar a dirigir-se a la resta d'empleats amb les mateixes males maneres". Per això, des d'aqueix moment "només volen parlar amb Isabel i han retirat a Agustín de tots aqueixos assumptes".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Adara Molinero confessa el seu major drama: va patir maltractaments" "Antonio David i Olga Moreno ja fan vides separades"