INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

El pare de Carlos Lozano ha mort als 86 anys

El col·laborador de programes de televisió ha confirmat la noticia: «no ha patit gens perquè estava quasi en coma»
El pare del presentador Carles Lozano ha mort als 86 anys | Cedida

 

Tot i que el presentador Carlos Lozano està acostumat a lidiar amb conflictes i situacions difícils, sense dubte el moment que està vivint des de fa unes hores el deixarà molt més afectat. La revista ‘Semana’ ha informat fa poc que el pare de Carlos Lozano ha mort aquest dijous als 86 anys.

 

El padre de Carlos feia temps que estava malalt

Sense dubta que el concursant de ‘GH VIP’ ha començat l’any amb una de les pitjors notícies que podria rebre. El presentador de televisió ha perdut un gran suport en la seua vida: el seu pare. Lozano ha assegurat en la revista ‘Semana’ que a seguit els desitjos del seu progenitor de ser enterrat a la terra on va nàixer: «Ja està descansant en pau a Puertollano, a Castella i la-Manxa».

 

Lozano ha assegurat que es troba molt afectat per la mort del seu pare, tot i que era poc conscient de tot el que rodejava la seua malaltia: «Tenia 86 anys i estava malalt. No ha patit gens, perquè estava quasi en coma», assegurava Carlos Lozano amb un cert cansament en la seua veu.

 

La casa del seu pare era el refugi de Carlos Lozano

Lozano sempre ha estat molt unit al seu pare, tot i que poques vegades ha informat sobre la seua vida familiar. De fet quan el març de 2018 el presentador va desaparèixer es trobava juntament amb el seu pare a la casa familiar que tenen a Castella i la-Manxa. Lozano va estar dos dies desaparegut i tant la seua mare com la seua parella van denunciar la seua desaparició, ja que el presentador ni tan sols responia al seu telèfon mòbil.

 

Carlos Lozano va desaparèixer durant dos dies per estar amb el seu pare a Castella i la-Manxa | Cedida

 

Lozano tenia previst assistir aquest dissabte a ‘Sálvame Deluxe’

Fa uns dies que es coneix que Carlos Lozano anava a visitar ‘Salvame Deluxe’, però per qüestions desconegudes l'entrevista es va posposar al dissabte 12 de gener. No es sap del cert si la trista notícia de la defunció del seu pare serà motiu suficient perquè es torne a ajornar la intervenció o el presentador farà tot el possible per complir el seu compromís amb Mediaset.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!