Preocupació per la concentració en suport a Antonio David a Màlaga

L'ex polemista s'enfronta al veredicte dels seus seguidors en una concentració molt polèmica que tindrà lloc dissabte que ve a MàlagaLa polèmica entre Antonio David Flores i Rocío Carrasco continua portant cua al carrer, fins al punt que està prevista una concentració a Màlaga per a aquest cap de setmana, en suport a l'exguàrdia civil i la seua família, formada per Olga Moreno i els seus tres fills, Rocío i David Flores, i la xicoteta Lola.


Els seguidors de l'excontertulià de 'Sálvame', que va ser acomiadat de Mediaset després de les acusacions de Carrasco, defensen i secunden la causa expliquen que els afectats són víctimes d'un "assetjament continuat" per part d'uns certs mitjans de comunicació i clamen justícia. Tant és així que, fins i tot, han remés escrits al Defensor del Poble exigint la seua ràpida actuació.


La concentració, que segons els portaveus del moviment es realitzarà durant el migdia, tindrà lloc en la zona comunicada davant la Subdelegació del Govern de Màlaga que, en conversa amb ABC, matisa que "hi ha unes trenta concentracions setmanals a la província. Totes les comunicacions que complisquen amb els paràmetres assenyalats en la Llei orgànica 9/183 sobre el dret a reunió es poden celebrar".


L'entorn d'Antonio David hi ha una certa "preocupació" per com s'acabe desenvolupant aquesta trobada: "Podria resultar una batalla campal pel fet que simpatitzants de l'altre bàndol amenacen de boicotejar-lo", destaca el periodista Saúl Ortiz en el mateix diari.

Antonio David va ser acomiadat el mes de març passat de Mediaset després de les acusacions de presumptes maltractaments de la mare dels seus dos fills majors.

El conflicte entre els dos ha ocupat hores i hores de televisió i ha transcendit al carrer amb un debat social que sembla no tindre fi. També s'han traspassat límits en aparéixer penjats a Màlaga uns polèmics cartells que assenyalen a Antonio David com a "maltractador", i que estan donant molt de què parlar en les últimes setmanes per les sonades informacions de María Patiño.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fabiola Martínez explota contra Isabel Gemio" "Julia Janeiro i el seu ex-xicot, Brayan Mejía, protagonitzen una brega en una discoteca"