INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

La resposta de Carlos Navarro 'El Yoyas' davant de la petició de presó per violència masclista

L'exconcursant de 'Gran Hermano' respon a les acusacions de la seua exparella
Carlos Navarro podria ingressar a la presó   | facebook

 

El popular concursant de 'Gran Hermano' Carlos Navarro, més conegut com 'El Yoyas' podria entrar a la presó. La Fiscalia Provincial de las Palmas demana per a ell huit anys de presó, deu sense la pàtria potestat dels seus dos fills, 14 anys i mig d'allunyament de la seua exdona, Fayna Bethencourt i 30 dies laborals en benefici de la comunitat.

 

Carlos Navarro, acusat de maltractament

L'exconcursant de 'GH' està acusat d'un delicte de maltractament habitual, quatre de maltractaments en l'àmbit familiar, un lleu de vexacions i un altre continuat d'amenaces en l'àmbit familiar. Després de què la notícia s'haja filtrat als mitjans de comunicació, el mateix Carlos Navarro, juntament amb el seu advocat, ha decidit contestar i especificar certes causes que podrien donar una altra versió molt diferent dels fets.

 

Fayna i 'El Yoyas' es van enamorar en 'Gran Hermano'   | Lecturas

 

'El Yoyas' ha volgut compartir un comunicat amb els mitjans de comunicació a on s'explica la seua situació. «Fayna Bethencourt, exparella de Carlos Navarro, va denunciar i dictar l'ordre de protecció amb prohibició al meu client d'entrar en l'illa Gran Canària, però no d'incomunicació respecte als dos menors», explica en el comunicat l'advocat de l'exconcursant de 'Gran Hermano'.

  

En el mateix comunicat s'afirma que el fet que la mare se n'anara al domicili dels seus pares en Gran Canària durant l'estiu de 2017, des de Barcelona, sí que va ser amb el consentiment de Carlos Navarro; de fet, existixen, fins i tot, bitllets d'avió de tornada i es va mantindre una comunicació constant i fluida amb la mare i els dos menors fins al Nadal. A partir d'eixe moment, la mare fa impossible tot contacte del pare amb els menors, mentres 'El Yoyas' es recuperava d'una depressió, arran de la defunció de sa mare.

 

Guerra oberta entre 'El Yoyas' i Fayna

Amb tot això, el que l'advocat de Navarro pretén és mostrar la realitat del seu client, qui ha permés la filtració del document. «La mare no permet que son pare es comunique amb els fills. Des de l'11 de gener de 2018 el pare no s'ha pogut comunicar amb els seus fills: no té ordre d'allunyament respecte d'ells, però no pot entrar a Gran Canària per una mesura cautelar». Cosa que, per a l'advocat, representa una venjança premeditada.

 

A més, «el fet de no poder tocar per telèfon, perquè la mare no ho permet, senzillament conseguix que el pare ja haja desaparegut de la vida dels menors que és el que, al cap i a la fi, es pretenia amb la denúncia», explica l'advocat. De fet, el magistrat reclama, com a acte de violència, tot el que ha fet Fayna Bethencourt.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!