INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

La salut de la mare d'Isabel Pantoja està empitjorant

Algunes veus ja donen per fet que la cantant abandonarà 'Superivivientes', ja que es tracta d'un dels motius estipulats en el seu contracte
Isabel Pantoja i sa mare | INSTAGRAM

 

La participació a ‘Supervivientes’ de la cantant Isabel Pantoja podria tindre els dies comptats, a causa de l'estat salut de sa mare, que ha empitjorat en els últims dies. Una de les condicions que per contracte va posar Isabel Pantoja per a participar en ‘Supervivientes’ va ser que fora informada en tot moment de la salut de sa mare i que en cas que esta empitjorara, ella poguera abandonar el ‘reality’.

 

Precisament això és el que ha succeït estos dies, ja que en l’última setmana, la mare de la cantant, Ana Martín, ha empitjorat progressivament. La família de la Pantoja comença a estar preocupada i, tot i que Mediaset encara no ha informat la ‘tonadillera’ sobre este succés, actualment la possibilitat de fer-ho ja es troba damunt la taula.

La matriarca del clan Pantoja patix una malaltia degenerativa

Ana Martín, a punt de complir 88 anys, fa anys que arrastra una salut delicada a causa de la malaltia degenerativa que patix i que la manté enclaustrada en Cantora, des d’on la seua filla Isabel Pantoja cuida d’ella. Esta no és la primera volta que la senyora Ana passa per l’hospital en absència de la seua filla, ja que l’any 2015, quan Isabel Pantoja es trobava en la presó complint una condemna per blanqueig de capitals, sa mare va haver de ser ingressada en Urgències de l’Hospital Universitari de Puerto Real per forts dolors produïts pel nervi de la ciàtica. La cantant podia haver demanat un permís especial per a eixir de la presó i vore sa mare, però va decidir no fer-ho.

 

Imatge d'Ana Martín amb la resta de la família | ValenciaDiari.cat

 

Ara que per fi es troba fora de la presó, la cantant passa tot el temps que pot amb sa mare i es dedica a ella completament; és principalment per a poder cuidar-la que, des que complira la seua condemna i eixira de la presó, la cantant no ha sigut vista massa voltes fora de Cantora.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!