INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Samantha, la concursant valenciana d'OT 2020, protagonista del primer 'shippeo' de l'edició

Els fans estan encantats amb esta possible primera parella d''OT 2020'
El nou 'shippeo' ja ha sigut batejat com a 'Flamantha' | Twitter

Si ha una cosa que caracteritza a 'Operación Triunfo', el 'talent show' musical més popular de la televisió, a part de la música, és el 'shippeo', és a dir, el desig dels seus fans de què dos concursants comencen una relació romàntica dins de l'Acadèmia. Alguns exemples de l'anterior edició són 'Albalia' o 'Julright' que, per cert, cap ha acabat en relació oficial, a pesar de què sí que hi ha hagut molts rumors d'una relació entre Julia Medina i Carlos Right.

 

Enguany, en esta nova edició, el 'shippeo' ha arribat molt prompte —no fa ni una setmana que es va estrenar el programa amb la Gala 0 de diumenge—. I és que els fans estan molt atents a tot el que passa en 'OT Directo', el canal de YouTube a on es pot seguir en directe tot el que passa en l'Acadèmia, excepte durant les hores de son.

 

La nova possible relació d'OT 2020' ha eixit a la llum per un innocent comentari d'Anne, mentres alguns concursants recordaven anècdotes de la nit anterior. En un moment donat, Anne li recordava a Flavio la seua moguda nit: «Quan estaves en... el llit de Samantha», la valenciana de Beniarrés, en el Comtat (Alacant). A pesar de què Anne ho ha intentat dir amb cautela i prudència, als fans no se'ls ha escapat.

 

 

Els fans, encantats

Este nou i primer 'shippeo' d''OT 2020', batejat com a 'Flamantha', no ha tardat gens en plenar les xarxes socials de comentaris de fans encantats amb esta nova possible relació. Sense dubte, ara els seus seguidors estaran més atents que mai als moviments dels dos concursants, que pareix que ja tenien una bona relació abans d'entrar en l'Acadèmia, com s'ha pogut vore en alguns comentaris que la valenciana li feia en les publicacions de Flavio en Instagram com «Te puc menjar eixa cara?» o «Te regale les meues bragues».

 

 

 

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!