El passat independentista de la concursant valenciana d''OT 2020'

Les xarxes socials no han tardat a furgar en la vida dels concursants abans del programa
Samantha, d'OT2020, en la Gala 0 | TVE

De les dos valencianes que aspiraven a entrar en l''Acadèmia d'Operación Triunfo 2020' entre els 30 finalistes, només una ha passat, finalment, a formar part dels 16 concursants d'esta nova edició del talent show musical més popular. Samantha Gilabert, de Beniarrés, en la comarca del Comtat (Alacant), ha sigut una de les elegides pel també nou jurat del programa.

La valenciana, que va elegir la cançó 'Que tinguem sort', de Lluis Llach, per a la Gala 0 celebrada este passat diumenge, va ser una de les més comentades en la xarxa social Twitter. I estos comentaris no van ser tant per la seua actuació, sinó pel seu passat.

Com és habitual, els fans d''Operación Triunfo' han investigat la vida dels concursants d'esta nova edició del programa, tan esperada pels espectadors. D'esta manera, han descobert un vídeo que s'ha fet viral en poques hores. En estes imàtgens, apareix Samantha enviant-li un missatge a Mariano Rajoy, expresident del govern: «molta sort en la vida».

Militant d'Arran, organització juvenil vinculada a la CUP

A partir d'este polèmic vídeo, els fans no han deixat de furgar en el seu passat i han descobert que la militància política de la valenciana. La cantant de Beniarrés estava vinculada a l'Ateneu Popular Arrels, un casal independentista català de la localitat natal de la concursant que va existir durnat 10 anys.

Samantha també militava en la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) - Assemblea de Jóvens del Comptat, un grup que s'autodefinix com a «socialista i pancatalanista». Més tard, amb la unió de Maulets, el grup es va convertir en Arran, vinculada al partit polític independentista català de la CUP.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els fans valencians de Miki Núñez l'insulten en el seu últim concert" "Fotos: La nova possible parella de María Teresa Campos"