Sara Carbonero celebra la vida en el bateig del segon fill d'Isabel Jiménez

Sara Carbonero feliç i radiant en el bateig del fill menut de la seua millor amiga

A Sara Carbonero se li veu disfrutant cada segon de la seua vida i aprofitant tot allò que li se presenta per davant i això és el que ha fet en el bateig del fill menut de la seua millor amiga, Isabel Jiménez, ha celebrat la vida o almenys així ho posaba en el seu conter d'Instagram.

<

>
Sara Carbonero ha compartit diversos stories de la celebració familiar de la seua millor amiga a la qual ha tornat a demostrar el molt que vol i necessita. La presentadora d'Informatius Telecinco ha fet el propi compartint unes imatges de totes dos durant la celebració. "Celebrar la vida...", ha escrit Isabel Jiménez al costat de les fotografies en les quals llueixen sengles looks -molt diferents- de convidada. "Bonica la vida. Bonica tu", li ha respost Sara.

<

>
Un vestit espectacuñlar per a Sara Carbonero

L'exmuller d'Iker Casillas ha lluït per a l'ocasió un vestit lencero de la signatura Sandro en color groc amb el qual està senzillament espectacular. Es tracta d'un vestit midi, amb uns arrufats en la cintura i tirants espagueti. Un vestidazo que ha combinat amb tascons amb floretes. Ideal. Isabel Jiménez, per part seua, ha lluït el vestit de Hoss Intropia que li hem vist en altres ocasions i ja és, oficialment, el seu vestit favorit de l'estiu.

Bateix de Dani

El fill xicotet d'Isabel Jiménez, Dani, va néixer el passat 3 de gener, el mateix dia que Martín, el fill major de Sara Carbonero i Iker Casillas. Sara Carbonero és la padrina d'Hugo, el fill major de la periodista, i una vegada més ha estat protagonista dels moments més importants de la vida de la seua amiga.

Sara Carbonero gaudeix de la seua etapa en la ràdio

Fa uns dies que Sara Carbonero va protagonitzar un tern moment en la ràdio amb Zoe, la filla de Beatriz Luengo i Yotuel Romero en Ràdio Marca. Zoe va nàixer el passat 11 d'abril a Miami. I és que la periodista està gaudint molt del seu bon fer en la ràdio, de cada entrevista, de cada moment i de la vida.

Així ho agraïa

@yotuel : "Des que ens vam conéixer, a @beatrizluengo la dic "el meu mur" perquè això que darrere d'un gran home sempre hi ha una gran dona o a l'inrevés no és veritat. Perquè el que hi ha darrere de qualsevol és ombra. Cal estar de costat perquè el sol els done als dos al mateix temps, com a un mur. I és en esta zona on ella i jo ens sentim còmodes".

Gràcies per regalar-nos este moment meravellós de màgia i complicitat.

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dani Martín: 'Jo vaig al psiquiatre, tal vegada pot servir-li a algú'" "L'estat de Mila Ximénez, ingressada: 'Confiem a arribar al final prompte'"