Sara Carbonero i Iker Casillas anuncien la seua separació

La periodista de Telecinco ha fet un comunicat en el que assegura que el seu matrimoni pren camins diferents
La periodista ha confirmat la ruptura en les seues xarxes socials| Cedida

Després d'uns quants dies d'especulacions sobre la possible separació del matrimoni format per l'exporter del Real Madrid, Iker Casillas i la periodista de Telecinco, Sara Carbonero, ha sigut la mateixa presentadora qui ha confirmat a través de les seues xarxes socials el que pareixia un secret a veus des que la revista 'Lecturas' avançarà que el seu matrimoni amb Casillas havia acabat.


Esta vesprada, la periodista ha publicat en Instagram una fotografia al costat de Casillas en la que ha assegurat que el seu «amor de parella pren camins diferents però no llunyans».

«Continuarem junts en la meravellosa tasca de continuar sent pares dedicats com fins ara ho hem fet. És una decisió molt meditada i que prenem de mutu acord», ha dit Sara Carbonero.

Sara Carbonero demana respecte 

A demés, la presentadora ha volgut remarcar el respecte que la parella es té mútuament. «El respecte, l'afecte i l'amistat estaran sempre. La nostra prioritat és des de l'estima i el compromís, compartir el benestar i l'educació dels nostres fills i protegir-los perquè cresquen en un entorn estable i saludable».

Finalment, Carbonero ha aprofitat el comunicat per a demanar respecte davant la situació: «Amb estes paraules demanem que per favor es respecte la nostra intimitat en este moment de canvi. Estes seran les úniques paraules públiques que farem en el present i en el futur. Moltes gràcies per la vostra comprensió», concloïa en el seu post.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'escena final de 'La Isla de las Tentaciones' que ha fet botar totes les alarmes" "Està en boca de tots: el secret explosiu que està a punt de revelar María Patiño"