El secret de Kiko Hernández que provoca la ira de Belén Esteban

El col·laborador guanya una quantiosa quantitat de diners anualment
Kiko Hernández guanya más en 'Sálvame' que Belén Esteban | Telecinco

'Sálvame' s'ha convertit en un dels programes estrella de la televisió des de fa anys gràcies a figures com Kiko Hernández o Belén Esteban. Agrade o no, seguix en antena després de molt de temps. Este programa ha generat molts temes d'interès i ha fet història.

Tant el seu presentador -Jorge Javier Vázquez- com els seus col·laboradors han sabut fer molt bé la seua faena perquè este espai de Telecinco siga un èxit. I precisament per este treball que duen a terme cobren salaris d'infart.

Els increïbles salaris de 'Sálvame'

El mitjà 'Cotilleo' és el que ha revelat quant guanya cada membre de 'Sálvame' per programa i les xifres són realment escandaloses. I és que la majoria d'ells conseguixen en una vesprada, d'unes cinc hores, el que gran part dels espanyols no obtenen en un mes de treball.

El presentador és el que més guanya i és que, segons 'La Gaceta de Salamanca', té un contracte amb Mediaset molt interessant. Sí, perquè li fa guanyar a l'any 3 milions d'euros

Després d'ell, els dos col·laboradors que més cobren són Kiko HernándezKiko Matamoros. Ells per una vesprada de treball s'emporten cada un 1.400 euros. Això sí, a l'any, el primer, entre esta faena i altres que realitza, conseguix uns 300.000 euros.

Belén Esteban, per la seva banda, guanya al voltant de 1.200 euros per programa, menys que els seus companys anteriorment citats. Encara que, pel que pareix, segons 'La Gaceta de Salamanca', per 'Sábado Deluxe' obté uns 5.000 euros.

Després, està Maria Patiño. La periodista andalusa cobra 1.100 euros per programa. A l'any, entre el seu treball en 'Sálvame', 'Sábado Deluxe' i 'Socialité' pot guanyar uns 200.000 euros.

Els següents col·laboradors que cobren més  per programa són:

  • Mila Ximénez, amb 1.000 euros per vesprada.
  • Lydia Lozano, amb 950 euros.
  • Gustavo González, per la seua banda, guanya 700 euros per programa.
  • Rafa Mora obté 600 euros per vesprada en què treballa.

Amb este rànquing queda constància que els col·laboradors guanyen una abundant suma de diners al mes. Fins i tot el que menys guanya per programa, el citat extronista de 'MYHYV', obté una quantitat amb la que hi ha espanyols que han de sobreviure tot el mes.

De la mateixa manera, també ens queda clar que hi ha figures que cobren més que altres quan són estes les que més aporten a 'Sálvame'. Així, per exemple, no s'entén que Belén Esteban o Lydia Lozano que tant s'impliquen i que són, a demés, personatges guanyen menys que els dos Kikos.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Revelat un nou secret de Mainat i la seua dona" "Les vertaderes intencions del marit de Carmen Borrego quan es va casar amb ella"