Yana Olina es vist de núvia, estarà pensant en boda amb David Bustamante?

La ballarina i núvia de Bustamante va desfilar en un racó màgic de Mallorca amb dissenys de la nova col·lecció de Marchesa per a Pronovias

David Bustamante i Yana Oliva es van conéixer fa tres anys i des d'eixe moment estan vivint una meravellosa història d'amor.


Ara estan decorant la seua nova llar, un espectacular xalet, situat en una de les urbanitzacions més luxoses de Boadilla del Monte, i, encara que eviten proclamar els seus sentiments en públic, recentment la ballarina dedicava estes paraules a l'artista. "Eres una persona molt valuosa per a mi i molt especial. Eres el meu món, la meua felicitat, la meua meitat. Gràcies per cada meravellós moment junts. Sempre seré el teu suport incondicional per a tot. Et vull, eres increïble”, va confessar.


A pesar tindre de la relació idíl·lica que mantenen, no pensen a augmentar la família.


Estaran pensant en boda?

 

La ballarina d'origen rus va ser una de les set models triades per a presentar les creacions de la signatura americana Marchesa per a Pronovias. Yana va lluir tres vestits diferents i va desfilar amb gran soltesa.

Resulta cridaner que David Bustamante no s'haja pronunciat sobre l'espectacular posat de la seua xica. L'artista guarda un significatiu silenci, a pesar que Yana Olina ha pujat stories en el seu compte d'Instagram, obeirà este gest a no donar què parlar?

La veritat és que la parella està estupendament amb noces o sense ella. Han trobat un equilibri preciós en el qual créixer junts però no ens digueu que, després d'haver vist a la ballarina vestida de blanc no us l'imagineu recorrent un romàntic corredor on, al final, l'espera l'home dels seus somnis… de moment només ens quedarà somiar!
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La princesa Leonor celebra la seua confirmació i don Felipe actua com a padrí" "Brad Pitt aconsegueix la custòdia compartida dels seus fills amb Angelina Jolie"