16 immigrants detinguts en València procedents de Canàries, dels que 2 han donat positiu en la PCR

Al llarg d'este dijous, tots ells seran traslladats fins a Alacant
Tots ells seran traslladats a Alacant | ACN

Un total de 16 immigrants que van conseguir entrar a Espanya per les Illes Canàries, desplaçant-se posteriorment a la Península, es troben detinguts en dependències de la comissaria de Sapadors de València, segons van confirmar el dimarts fonts coneixedores del dispositiu de detenció. D'ells, dos han donat positiu en les proves per a detectar el Covid-19.

Després de la seua detenció en aplicació de la Llei d'Estrangeria, els 16 immigrants van ser traslladats a dependències de la comissaria de Sapadors de la capital. Les citades fonts no van precisar com van arribar des de Canàries al territori valencià.

La Delegació del Govern ha precisat este matí que els 16 estrangers d'origen africà seran traslladats en les pròximes hores a Alacant en virtut del protocol signat amb la Generalitat per a casos possibles de coronavirus. Els dos positius de Covid-19 seran ingressats en un hospital alacantí que de moment es desconeix.

Quant als altres 14, aniran a l'hospital de campanya habilitat en esta ciutat. Les citades fonts van agregar que els immigrants van arribar pels seus mitjans a la Península, ja que no poden ser detinguts en Canàries més de 72 hores.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Ferida una menor en un accident entre dos cotxes en Alacant" "Greu ferit en un accident entre un cotxe i una moto en València"