29 persones celebren diferents festes il·legals en Canet, Olocau i Chulilla

La gent involucrada ha sigut proposada a sanció
Han sigut sancionades 29 persones | Pexels

La Guàrdia Civil en el marc de la lluita per a contra les concentracions de persones que no complisquen les mesures vigents contra el Covid-19, ha desmantellat tres festes il·legals en Chulilla, en els Serrans (València), en Olocau, en el Camp de Túria (València), i en Canet, el Camp de Morvedre (València).

Agents de la Guàrdia Civil han identificat a un total de 29 persones en el conjunt d'estes festes il·legals. La majoria d'elles eren menors de 35 anys i es trobaven bevent i ballant sense guardar les mesures de seguretat en estes reunions il·legals.

Per tot això, els guàrdies civils els van informar que serien proposats per a sanció per incomplir la normativa vigent. Gràcies a la col·laboració i conscienciació ciutadana ha sigut possible la localització d'estes festes il·legals en cases privades. Per això des de la Guàrdia Civil de València s'incidix que qualsevol persona que detecte una festa il·legal contrària a les normes anti Covid-19 ho comunique a través del 062.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Infermeria demana agilitzar la vacunació entre els professionals del col·lectiu" "URGENT: Totes les classes confinades en la 16a setmana del curs escolar valencià"